Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMAMAM

PIERWSZE URODZINY

Polecane posty

Gość MAMAMAM

Jak w waszych domach wyglądało swięto kiedy waszę maluchy obchodziły swoje pierwsze urodziny?

Ja zrobiłam dwie imprezy ( z racji małej przestrzeni). Najpierw pradzidkowie a później dziadkowie, chrzestni i rodzeństwo moje i męża. Na imprezach był torcik i raczej było na słodko ponieważ zamiast wódki było wino. Aha na imprezę z chrzestnymi wszyscy byli zaproszeni na obiad.

Gość już po pierwszych urodzinach
U mnie była kolacyjka, torcik, ciasta, szampan truskawkowy, a wieczorem sztuczne ognie. byli dziadkowie, chrzestni i najbliżsi znajomi z dziećmi.

Gość A u nas
tez juz po i tez na dwa razy - byl tort oczywiscie (solenizant osobiscie zdmuchnal swieczke) salatki, koreczki, krokiety i udka z kurczaka. Mieszkanie przystroilismy bardzo duza iloscia balonow.

Gość /lączenie tematów/
Temat: Mamuśki co się stawia na stół dla roczniaka? 11:17 mama roczniaka tzn. chodzi mi o pierwsze urodzinki, co się kładzie oprócz różańca? i co oznaczają te rzeczy, jeśli dziecko wybierze? pliska o pomoc 11:18 u la la biblię , kieliszek i pieniądze...zinterpretuj sama 11:21 hb ja mialam biblie.dlugopis.kieliszek.pieniadze.i ksiazke 13:10 mama roczniaka a klucze? słyszałam też o kluczach... Ale powiecie mi co symbolizują te rzeczy? 13:47 mamaKarolka o ciekawy temat, ja za miesiąc też będę robić synkowi pierwsze urodzinki, więc piszcie doświadczone mamusie 14:28 anuśka 26 jak sięgnie za biblie albo różaniec- to bedzie księdzem albo zakonnikiem- religijny bedzie jak kieliszek to nie bedzie strinił od alkoholu jak długopis to bedzie się dobrze uczył jak pieniądze-to nigdy mu ich nie zabraknie,bedzie biznesy robił wielkie hehhehehe tak słyszalam 18:57 podnoszę... 19:00 hb dokladnie tak jak opisane zostalo wyzej jeszce ksiazka jak wyciagnie ksiazke to bedzie naukowcem 19:09 mama roczniaka Dziękuję 22:44 to tototo a co znacza klucze?woznego?