Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaaaaaaaaaaaa

problem-i nie chodzi o kolejna urojona ciążę

Polecane posty

Gość moniaaaaaaaaaaaa

:P czy skoro zaczęłam brać tabletki a teraz okres mam już 9 dzień i nic nie wskazuje na to by miał się skończyć powinnam przestać brać czy olać to?? nigdy nie miałam dłużej niż 7 dni:(

Gość baci
jesli jesz 1 opakowanie ktore powinnas zaczac w 1 dzien okresu i jesz juz tabletki a okres nadal masz to w pozadku.mozesz miec takie okresy badz plamienia przez pierwsze 3 miesiace przyjmowania tabsow az twoj organizm sie przyzwyczai.ja tak mialam i to na dodatek cale te przypuszczalne 3 miesiace:/

Gość moniaaaaaaaaaaaa
ale przeciez to jest jakas masakra!!!! po co mam brac tabletki skoro nie moge sie kochac bo krwawie:o moze powinnam jednak przestac je brac i od przyszlego miesiąca wypróbować inne?:(

nie,w uloitce pisze(czytajcie ludzie ulotki) że przez pierwsze 3 miechy może tak byćtakie dziwne plamienie,albo długo mozesz krawawić,poprostu trzeba cierpliwie poczekac,a co wy maniacy sexualni,że kilka dni bez sexu wytrzymac nie mozecie:P cierpliwosci:)

Gość baci
nie to nic ci nie da twojorganizm musi sie przyzwyczaic do zazywanych hormonow dlatego masz krwawienie.poczytaj dobrze ulotke tam ci na pewno o tym pisze

Gość afle
Pokrwawi i przestanie, za to później okres lub coś, co go przypomina, potrwa 1-3 dni i jest super, cierpliwości!

Gość mukalinka
j przy pierwzsym krawieniu miałam 12 dni miesiączke zamaist 6!!nie przejmuj sie!!

Gość moniaaaaaaaaaaaa
dzięki dziewczyny:) trochę się zaniepokołam bo prspektywa plamienia przez kilka miesięcy jest dla mnie poprostu niedopuszczalna:P