Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaaa

duzy problem.... luteina? i co teraz zrobic?

Polecane posty

Gość karolinkaaa

to ja przedstawie swoja historie: pierwsza miesiaczke dostalam juz kilka lat temu i do tej pory jeszcze nie mialam regularnej ... to znaczy sponiala mi sie a jak juz byla to trwala za dlugo.... w pazniernku czyli juz 5 miesiecy temu mialam miesiaczke trwajaca 2 tygodnie wiec poszlam do lekarza, przypisal mi luteine i kazal brac od nastepnego cyklu w 16 dzien przez 10 dni po 3.... i tak czekajac do nastepnego cyklu bo przez pojecie nastepny cykl zrozumialam nastepne krwawienie ktore poczatkuje cykl... tak? No i az doczekalam sie jakiegos plamienia i to dopiero w tym miesiacu czyli w marcu... I nie ejstem pewna czy to jest miesiaczka bo to nie jest zbyt obfite lecz takie male plamienie.... czy mam uznac to za nowy cykl? i zaczac brac luteine teraz znaczu sie za kilka dni?? Tylko nie mowcie ze mam isc do lekarza a poradzcie.... pomozcie mi!!!

Ja luteine biorę na pomoc oczom,luteina wspomaga widzenie ale nie slyszałam,by ginekologicznie wspomagala,a mam 43 lata.

Gość baci
ja slyszalam ze bierze sie ja na wywolanie miesiaczki

Gość odswiez

Gość uppp uup

Gość hmmmmmmmmmmmmm
ktos jeszcze cos mi powie???

Ja dostałam te tabletki na wywolanie miesiaczki, kiedy pekla gumka :( Lekarz oprocz zastrzyku przepisal mi luteine.