Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaś

Contactubex , blizny , usuwanie , słabe efekty wielki problem

Polecane posty

Gość justa100
Hej,ja mam bardzo świeżą bliznę bo dopiero 1 tydzień,i już zrobiły się strupki i prawie schodzą.Blizna była sklejona nie szyta.Czy mogę już zacząć stosować maści?Szczególnie chodzi mi o żel silikonowy DERMATIX???Zastanawiam się czy go kupić bo jest dość drogi i tylko 15ml około 150 zl!!!Proszę o odp?DZIĘKUJĘ:)

Gość sama mam ten problem
agata musze cie zmartwic - nie da sie usunac blizn, laser moze je tylko troche slycic, podobnie jak masci silikonowe (to samo co plastry tylko wiecej robnoty bo trzeba je rozsmarowac). na swieze blizny lepsza jest masc z cebuli -cepan/ contractubex na stare - silikonowa - dermatix/ veraderm (to jest to samo - roznia sie tylko producentem) stosowalam obie masci veraderm mozna kupic w sieci po 76 zl

Gość sama mam ten problem
aha i trzeba regularnie masci stosowac przez co najmniej 6 m-cy. efekt nie jest piorunujacy ale nic lepszego na rynku nie ma.

Gość piśka
ja na wypalaną ranę mam veraderm i nic nie działa chociaż stosuję go od ok. pół roku. wg mnie strata kasy i brak rezultatów.

Gość awerdas
Ja stosowalem chyba wszystko na blizny, od tanich masci z cebula po straszie drogie silikonowe zele ... i powiem jedno uzywajac zeli silikonowych stracilem tylko kase ;/ NIC NIE POMOGLY !!! Za to moge pochwalic masci z cebula, dzieki nim moje blizny troche pojasnialy, ale szalu nie ma, ale lepsze to niz nic.

a czy te maści z cebulą śmierdzą? Mam mała ok cm bliznę po lewym policzku (po usunięciu kaszaka), lekarz się postarał i została taka malutka ale.... zaproponował abym używała ZERADERM, sprawdzalam ale jest trochę drogi. Może zacznę od tych tańszych. Czy lepiej od razu z grubej rury ten droższy.... co myślicie

a czy te maści z cebulą śmierdzą? Mam mała ok cm bliznę po lewym policzku (po usunięciu kaszaka), lekarz się postarał i została taka malutka ale.... zaproponował abym używała ZERADERM, sprawdzalam ale jest trochę drogi. Może zacznę od tych tańszych. Czy lepiej od razu z grubej rury ten droższy.... co myślicie

Gość ja wiele przeszlam i wiem
stosowalam no-scar przez okolo 2 miesiace 2 opakowania ladnie wybielil blizny a pozniej stosowalam dermatix przez pol roku zuzylam 2 opakowania, niesamowita masc, stosowalam systematycznie dzien w dzien i male bllizny pociezkim tradziku usunelam calkowice te wieksze wygladzilam i zmniejszylam, oprocz tego jezdzialam na taki laser w sumie na niego jezdzilam caly rok umnie w szpitalu jest pani dermatolog mi wystawila zaswiadzczenie ze tak mam leczyc bliznowce bo mialam 2 wielkie na policzku, dzis nie mam zadnego. Teraz zachorowalam na ospe i widze ze po niektorych wiekszych strukach jest malenki doleczek, zastosuje contratubex tym razem a w marcu wybiore sie juz na laser by znow miec normalna twarz.