Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandi17

owulacja ciąża czy co?

Polecane posty

czy moge byc w ciazy skoro w 12 dniu od poprzedniego okresu boli mnie brzuch wczesniej takich blow nie mialam, mowia mi ze to moze byc owulacja, przewaznie brzuch bolal mnie 4 dni przed okresem a teraz boli mnie 2 tygodnie przed i to tak jakbym zaraz mial dostac orkes boje sie bo miesiac temu uprawialam sotsunek przerywany do tego mam wraznliwe piersi ale tempke w normie nie przekracza 36,6 . czekam na wasze rady... aha chcialam dodac ze od stosunku przerywanego mialam wtedy dni plodne ale dostalam regularny okres i czekam na nastpeny powinien byc za 2 tyg a juz mam bole co to mozer byc glowa bolki mnie czesto ale mzoe dlatego ze obawiam sie ciazy?

Gość TO
bóle owulacyjne. uspokój się

Gość sandi 17
ale to nie ciaza?????????? bo nigdy nie mialam bolow 2 tygodnie przed okresem jedynie kilka dni przed i to tak boli jakbym zaraz miala dostac.... a slyszalamn ze podczas ciazy tak boli a ja akurat boje sie bo kochalam sie bez zabezpieczenia ale chlopak zapewnia na miliadty procent ze nie ejstem ze nie spuscil sie i zdazyl wyjac ze nawet kropelka nie wplynela... a wydzielina tez mozliwosc jest zajscia w ciaze? a wy myslicie ze to ciaza? skoro mam tempke normalna i dostalam 1 normalny okres....

Gość sandi 17
????????????????????

Gość kross
To owolucja. mloda jestes, jeszcze wiele zmian w swoim organizmie zaobserwujesz- jedna z nich sa bole owolucyjne... Poki co radze ci najpierw skonczyc szkole i dopiero potem bawic sie w doroslosc...

Gość dobra raba
A czy ten ostatni okres mialas normalny ,czy krotszy?