Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryccja

mleko

Polecane posty

Gość patryccja

Dziewczyny...doradzcie prosze...musze isc ze soba do lekarza, cala wizyta moze trwac dosc dlugo dlatego chce sie zabezpieczyc i odciagnac mleko do butelki, ale nie wiem czy jak wstawie butelke z mlekiem do lodowki to przed wyjsciem musze ja podgrzac i wsadzic to termotermosu??? albo zostawic w temperaturze pokojowej i tez wlozyc do termotermosu???

Nie musisz wstawiać odciągniętego mleka do lodówki - do12 godzin może stać w temp pokojowej i nic mu się nie stanie, pod wrunkiem, że odciągnęłaś zachowując wszystkie warunki czystości. Podgrzewać nie musisz, dziecko spokojnie może napić się mleczka o temp pokojowej. Ale jak chcesz podgrzewać lepiej zrobić to bezpośrednio przed karmieniem. Pozdrawiam

Gość patryccja
dziekuje Jonka. Podgrzac przed podaniem to raczej nie bede miala mozliwosci, ale czy musze wlozyc butelke z mlekiem do termomermosu, da to cos wogole? chodzi o to, ze maly tez musi ze mna jechac, dlatego nie wiem czy to cos da taka butelka z mlekiem o tep. pokojowej wlozona do termotermosu????

Ja bym włożyła do termoopakowania, jeszcze jest zimno na dworze. A może uda Ci się nakarmić Małego sama, skoro jedzie z Tobą?

Gość patryccja
...nie wiem czy mi sie to uda...moze sie okazac, ze jestem akurat badana jak jemu zachce sie mleczka:) wizyta ma trwac ok 2 godzin wiec lepiej sie przygotuje. Dziekuje bardzo za odpowiedz:) pozdrawiam