Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy sa tu kobiety ktore

czy sa tu kobiety ktore

Polecane posty

nie chca miec dzieci? jesli tak to dlaczego??prosze o nie wypowiadanie sie na ten temat kobiet ktore chca albo ktore maja dzieci.

Gość podam do kasacji

Gość podam do kasacji
nie to forum skarbie:P

a ktore forum?

Gość ciąża=aborcja
To gdzie mamy zakładać takie topicki

no własnie jak dla mnie to jest dobre forum , bo chodzi własnie i ciaże macierzynstwo i wychowanie tle ze nie ktore tego nie chca i nie mozna o tym pogadac , wszystklie oanny musza miec dzieci? nie nei prawda kazdy ma prawo zakladac takie topiki jakie chce i gadac o wszystkim

Gość Słomiany ogienek
ja nie jestem do konca przekonana ze nie chce dzieci ale bardzo boje sie je miec. Z wielu powodow. po pierwsze ciaza i porod to cos potwornie nieznanego i przerazajacego. chocby dlatego, ze nie wiem, na co trafie. jedne przechodza to spokojnie i bez wiekszego dyskomfortu, inne niestety maja pecha. poza tym niemowlak to nieprzespane noce i mnostwo dodatkowych obowiazkow. poza tym ja jestem slomiany ogien i boje sie ze po pewnym czasie by mi sie to ZNUDZILO. a ze jestem odpowiedzialna z drugiej strony, to caly czas o tym mysla, mysle i nie wiem, jaka jeszcze podejme decyzje... Bojac sie miec dziecko, najbardziej boje sie wlasnej reakcji....