Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katolik

kto z Was jest katolikiem takim prawdziwym?

Polecane posty

Gość katolik

jakie zasady panują w Waszym życiu?

Gość assaas
Jem chleb, piję wino, nie biję żony, bzykam siębez gumki i robieco karze Rydzyk...

Ja nie jestem katoliczka ani tymbardziej \"taką prawdziwą\". Zasady w moim zyciu panują tekie jakie sobie sama ustaliłam.

Gość można być nieprawdziwym
jw

Gość katolik
prawdziwy to znaczy wychowany w rodzinie katolickiej i wierzący.

Gość jestem katoliczką
Ja jestem. Tzn chodze co niedzielę do kościoła, biore sakramenty świete komunię, mam ślub kościelny, ochrzczone dzieci. jestem przykładna żona i matką:) nie cudzołoę, nie kradnę, nie zabijam. Staram się nie unosic gniewem i nie zazdrościć :( ale zdarza sie więc korzystam z sakramentów spowiedzi i żalu za grzechy. Sex tylko z męzem. Aborcji nie było. Antykoncpcja nieststy jest:P. Gumki:PAle uwazam się za katolika:)

Gość i ja prawdziwa
Mnie wychowali w domu w wierze w Boga. Mam chrzest, komunie , bierzmowanie i ślub kościelny. dzieci tez tak wychowuję. Tez nie cudzołożę:P tylko sexik z męzusiem:) Co do gumek. --------Biore tabletki:PGumki były kiedyś:) Tez chodze do kościoła, nie przeklinam(staram się). Modlę się.

Gość i ja prawdziwa
ale niechodzi to o to by zaraz powiedziec ze jestem moherem?chodze do kościoła i jestem wierzącą, mam męza i dziecko. Moherem nie jestem?

Gość buuuhahahahahahaha
A wiec nie jestescie prawdziwymi katoliczkami, bo sie zabezpieczacie przed ciaza, a kosciol katolicki tego zabrania!!

Gość ups ups ups

Gość piesludwiki
Ja też się przyznam. Chodze co niedzielę do kościoła (czasem częściej) ale nigdy nie robię w niedzielę zakupów, przyjmuję sakramenty, nie obmawiam innych, nie kradnę, nie zabijam. Jestem kawalerem więc sexu nie uprawiam.

Gość aga hahha
a ja nie jestem żyję stosując w swoim życiu zasady moralne, Kościoły i księży omijam z daleka,

chyba ja :D moze nie super pobozna ale jestem dobra katoliczka, wszystkie grzechy wyspowiadane, czyste konto i tak ejst co miesiac, do kosciola w niedziele chodze, czasem jak cos mnie napadnie to czasem w tygodniu, nie pale, nie ćpam, nie kradne, nie cudzołoże itp.

Gość hahhhhahhahahah
ja! nie opuszdze mszy niedzielnej , chodz4 regularnie doi spowiedzi i stawiam BOGA na 1 miejscu w moim zyciu....