Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnuulaa

ja zmyc domowymi sposobami choc troche farbe z włosów?

Polecane posty

Gość czarnuulaa

mam czarne włosy, mialy byc brązowe;/ farbowalam 2 misiace temu, kolor troche zszedł ale nie mocno, nadal są czarne ale nie tak intensywnie... mysle co by tu zorbic zeby kolor bardziej zszedl... stosuje szampony przeciwłupiezowe, wiec przez nie troche schodzi, a wy znacie jakis sposob na to? myslałam o cytrynie bo wybiela, ale nie wiem czy to dobry pomysł...

...do wybielacza (nie polecam!) :P

Gość czarnuulaa
aha heh czyli niepolecany sposób, raczej nie skorzystam:(

Moja kumple mówi, ze schodzi przy stosowaniu olejku rycynowego..LAe nie dam głowy.. A jaka farbą się kolorowałac?? Trwałą czy zmywalną?? Ja użyłam Pallette w listopadzie- do 24myć kasztan- mam kolor do dziś;/ Pozdroski

Gość podobno szampony
przeciwłupieżowe mają właściości trące

Gość ngfffffffffffc
wetrzyj we wlosy rozgrzana oliwe, owin folia i recznikiem, potrzymaj az wystygnie, tak z 15 minut, pol godziy i zmyj w bardzo cieplej wodzie

Gość czarnuulaa
na mialam wella(trwała farbe)... nie wiem dokladnie jaka, opakowanie bylo takie zółte małe chyba z jakims wyciagiem z kokosu... zawsze mialam problemy z farbami, bo wychodziły mi ładne kolory ale bardzo szybko sie zmywały, a teraz odwrotnie... a kolor wyszedł straszny , czern nie dla mnie, chcoiaz są osoby ktorye mi powiedziały ze zle nie wygladam, tylko troche starzej;/ moze kupie ten olejek, tylko z domu mi sie nie chce wychodzic i na dodatek kaski drobnej nie mam, a grubych nie rozmienie;p na to;p zna ktos jeszcze jakis sposob? pozdrawiam buczynke;)

Gość czarnuulaa
o z ta oliwa moge sprobowac bo mam, dzieki bardzo ngfffffffc;) a czy to na prawde pomoze?

Gość ngfffffffffffc
moze byc najzyklejszy jadalny olej

Gość ngfffffffffffc
pomoze

Proponuję częste mycie włosów szamponem przeciwłupieżowym :) To działa :)

Gość moze poloz nowa farbe
jakis jasny brazik?? Ale najlepiej jesli pojdziesz do fryzjera - niech cos wymysli, poradzi, dobierze kolor :)

Gość szampon przeciwłupieżowy

Gość ja tez tak kiedys miałam
i codziennie wcierałam sok z cytryny i okręcałam głowe recznikiem.chodziłam tak ok.pół godziny.kolor schodzil ale tak jakos nierówno.no i strasznie mi to wysuszyło włosy.ahai jeszcze smarowłam je płynem do trwałej bo on tez wywabia troche kolor.mi wtedy wyszedł tez z brązu okropnie czarny.

Gość czarnuulaa
no z ta cytryna moze tez bym sprobowala, ale jak mi ma wysuszyc włoski to nie bardzo, bo wlasnie dbam o nawilzanie je ostatnio, szmponem przeciwłupiezowym myje co 2 dni, bo tak zawsze myje, kolor zszedl ale troszke... co do farbowania na brąz to wyjdą mi tylko odrosty brązowe, bo z czarnego brąz ładny nie wyjdzie raczej :(

Gość to idź do fryzjera
moze on cos poradzi?? Sama mozesz sobie tylko spieprz... jeszcze bardziej ;)

Gość mozee
ktos wie jeszcze cos? tez bym chciala sprac swoj czarny kolor z włosów, zapodajcie dobre pomysły:) pozdrófki

Gość a jakiiegoo
nie proboj z cytryna bo niszczy wlosy, bardzo kruszy A jesli chodzi o olejek rycynowy to przyciemnia, na rzesy polecany

Podobno trzeba rozkruszyć aspierynę w szklance wody i płukac włosy, pomaga wypłukać farbę i na łupież też trochę.