Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilacja

Laser, elektroliza czy...?

Polecane posty

Gość depilacja

Dziewczyny, które są po zabiegach trwałego usuwania owłosienia! Który sposób jest najskuteczniejszy? Który polecacie? Na co zwrócić uwagę? Jakie są wady i zalety danego zabiegu? Jakie są koszty? Jakie gabinety w swoich miastach polecacie?

Gość lillla
juz to pisalam na innym topiku. ja wybralabym laser. jeden zabieg w warszawie na cale nogi + głębokie bikini to 1100 zl. kazda czesc ciala osobno to mniej wiecej 250-300 zl. lydki, uda, bikini itp. w róznych przypadkach róznie to wyglada. czasem trzeba powtorzyc 2, 3 razy, a zdarza sie i wiecej. lekarz przed zabiegiem ocenia skore i informuje o wszystkich przeciwskazaniach. wykonywana jest tez proba na kawalku skory i mozna zaobserwowac skutecznosc. mnie przekonala wlasnie ta proba. proba jest bezplatna.

Gość depilacja
Dziękuję :-) Też w stronę lasera się skłaniam. A możesz podać jeszcze co to był za gabinet? Gdzie?

Lilla - przypominam, że umieszczanie linków do innych forów jest tu ZABRONIONE (vide: regulamin)

Gość depilacja
To paranoja jakaś... :O Lilla, dziękuję, zdążyłam :-)

Gość lillla
bralam pod uwage tylko laser diodowy. zastanawialam sie jeszcze nad kos-medem i gabinetem w zabkach. nie pamietam nazwy. ale do zabek mam za daleko, kos-med mial mniej pozytywnych opinii niz studio laser.

Gość lillla
ups nie wiedzialam. ale jak zdazylas to zajrzyj :)

Gość depilacja
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość ode tego sie
umiera

dziewczyny a może któraś z was może mi polecić dobry gabinet dermatologiczny z laserem na naczynka w trójmieście? będe bardzo wdzieczna za wszelkie informacje!!

Gość aniakl
ja zalecam depilacje ostateczna w gabinecie kosmetycznym ale nie dajcie si enaciagac na olbrzymie sumy usowanie owlosienia brody 200zl wasy tak samo juz raz robilam i jestem zadowolna poznalam trzy panie co robia to regularnie gdyz nalezy co jakis czas odnowic ale pod zadnym pozorem nie golcie zarostu zyletka to pobudza porost wlosow i daje pprace kosmetyczce i goli wasza kieszen ja scinam nozyczkami przed pojciem tam ..................elektroliza moze tez pomaga akurat robilam wielle razy i na mnie zadzialalo