Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anawa

niedrogie tabl.anty jakie polecacie?

Polecane posty

Gość anawa

szukam niedrogich ale dobrych tabletek antykoncepcyjnych.Najlepiej takich po których poprawiłaby mi się cera i piersi zmieniły swój romiar na troche wiekszy:) Możecie jakieś polecic??Będę wdzięczna pozdrawiam🖐️

Gość midka
cilest polecam. działaja na cere a piersi przewaznie po kazdych jako skutek uboczny nabrzmiewaja.

Gość mery.............
Diane :) Na recepte ok 10 zl.. A przy okazji 0 problemow z cera

Gość anawa
Cilest brałam ale strasznie mnie piersi bolały...Po logeście znowu mi się cera pogorszyła... A co sądzicie o Microgynonie lub Rigevidonie?

ja polecam Rigevidon, przynajmniej dla mnie jest dobry ;) bo roznie dziala na inne kobiety.....ale ja jestem z niego zadowolona

Gość afle
Musisz dobrac indywidualnie. Trójpak microgynon kosztuje mnie 23 zł, pojedyncze opakowanie niecałe 10.

Gość kng
idz do lekarza a nie zeby ktos cipolecil

Gość team
a ja polecam Micrognynon - cena ok 9 zł, gdzyz jest dofinansowana. Probowałam: Cilest, minulet ect. - jesli o mnie chodzi to samo działanie a ceny b.rozne.Teraz odkrylam opakowania MIcrognynonu -pakowane po 3 szt w jednym pudełku, gdzie cena 1 szt wynosi ok. 8 zł. Ja goraco polecam:)

Gość midka
no trzeba sie tez dowiedziec czy oprocz dzialania antykoncepcyjnego tabletki maja działanie androgenne, na cere. wiem ze diane. novynette, cilest maja. a co do kosztow to nie kieruj sie nimi bo tansze sa zazwyczaj te ze starszych generacji np II Microgynon itd... sa refundowane bo istnieja dlugo na rynku. Warto chyba jednak wydac ciutke wiecej np ..22zl i kupic te z III lub IV generacji i nie zaśmiecac organizmu. ;) pozdro.

Gość tak to p5rawda
tanie tab. maja wieksza dawke hormownow i dlatego sa tansze !!! tabletki o mniejszej dawce hormonow sa drozsze ale bardziej polecane dla mlodych dziewczyn np logest , novenette

Gość hm hmmm
i co z tego ze mala dawke skoro ja po harmonecie i novynette czuje sie fatalnie... a swietnie sie czuje po rigevidonie

Gość Maziak
Mam 24 lata i biorę Logest od ponad 3 lat. Nie mam z nim zadnych probemów ubocznych, nie przytyłam, z cerą nigdy nie miałam problemów (wątpię też aby logest wogóle coś w tej sferze działal) Jedyną wadą jest dosyć wysoka cena ok 30 zl / opakowanie ale koszty ponosimy wspólnie z partnerem więc 15 zł nie wygląda tak strasznie w miesięcznym rozrachunku. Ogólnie polecam.

Gość anawka
po Logeście pogorszyła mi sie cera niestety, dlatego je odstawiłam...