Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sandi17

czy bafdanie USG wykaze ze nie jestem dziewica?

Polecane posty

Gość sand17
ufff to dobrze jejku bo tak strtasznie sioe boje............... chociaz nie powinnam bo zawsze robila to z gumka raz zrobilam bez i nagle mialabym wpasc skoro chlopak wyjjal przed wytryskienm chyba ze przez wydzieline cos sie moglo dostac ale male prawdopodobienstwo... okres 1 dostalam regularnie byl on normalny taki jak zqwwsze i czerwony a nie brazowy i nie byl jrotszy wiec ejstem dobrej mysli ale i tak sie martwie o ten bol jajnikow i brzucha 14 dni przed okresem dziwne nie mialam tak moze faktycznie przez jakas bakterie?

Gość sand17
?????????

Gość sand17
niech ktos cos naoisze plz

no to ja moge napisac jak chcesz...nie wiem co... moze to, ze usg wykazuje blone dziewicza jezeli sia ma blone a) z metalu b) z kosci c) z porcelany

rzzesistek pochwy kurde naprawde to to? nie mam sielonkawej wydzieliny i uplawow wydzielina tylko przezroczysto biala o dziwnym zapachu do tego bole brzucha jak przed okresem i bol jajnikow krude chyba trzeba sie wybrac na te badania a mam jeszcze pytanko...jak sie ejst w ciazy to kied dokladnie ma sie podwyzdszona tempke? od razu po 1szym okresie czy kiedy? bo nie wiem dokladnie jak z ta owulacja keidyu jest itp

Gość to juz trzeci twoj temat
nie zakladaj tylu tematow to stanu rzeczy nie zmieni poczytaj lepiej o tym, jak w ciaze zajsc (najlepiej na stronach naturalnego planowania rodziny - wpisz sobie w google) bedziesz wiedziala na czym polega mierzenie temp, ze nie robi sie tego jednorazowo, jakie sa inne objawy owulacji, ciazy itd. itp. ze swoim problemem - idz zwyczajnie do lekarza masz najprawdopodobniej jakas infekcje tyle w temacie na przyszlosc sie zabezpieczaj chcesz byc dorosla i uprawiac seks? badz dorosla i wez za to odpowiedzialnosc