Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka2569

mycie sie

Polecane posty

Gość julka2569

mimo ze sie myje to i ak smierdze lekarz powiedzial ze nic nie mozna na to poradzic bo to dziedziczne . potraktujcie to powaznie

Gość szczegóły proszę
konkretnie co to za zapach? Pot, nieświeży oddech? Ska pochodzi i jaki jest jego rodzaj. Czy to jakaś choroba, co konkretnie powiedzia lekarz, na czym polegałby ta dziedzcznosć. Czy reszta Twojej rodziny też "śmierdzi"?

Gość bggfg
odswierzam ciekawy topik...

Gość kalijhnaa
ja tez smierdze a to wynik złej diety i za duzo miesa:(

Gość mi ojciec co i rusz mówi
żebym używał dezodorantu albo obciął sobie włosy pod pachami. Mam już dość jego zrzędzenia, ale nie zamierzam korzystać z żadnej z jego sugestii, bo nie dam mu tej satysfakcji!!!!!

Gość twoje topiki
mi ojciec co i rusz mówi >>tak trzymaj:) co sie potem bedzie cieszyl:P

Gość mi ojciec co i rusz mówi
A pewnie, że będę tak trzymał :-)

Gość lalalalalllllla
nieprawda ze zalezy od diety,moj facet je tlusto i niezdrowo,a wogole sie nie poci,nie smierdzi itp:)

Gość twoje topiki
tez od diety zalezy ale bardziej od genow:) ktos moze jesc zdrowo itp a smierdziec:o

Gość z tylu liceum
1.depilowac pachy 2.uzywac antyrespirantu, potem perfumy, do ciala pachnacy balsam 3.myc sie co najmniej2 razy dziennie, nosic czyste najlepiej nie sztuczne ciuchy 4.prawdopodobnie masz zakwaszony organizm....

Gość julka2569
z tylu liceum-> 4.prawdopodobnie masz zakwaszony organizm..... co to znaczy,mozesz powiedzic cos wiecej na ten teamt?bardzo Cie prosze:*

a ja jednak uwazam ze to trzeba leczyc tak samo jak grzybice czy inne choroby skory i ciała i to sie leczy u dermatologa widac trafilas na zlego lekarza bo zapach smierdzacy skory mowi o chorobie a nie o dziedzicznosci owszem kazdy czlowiek ma jakis zapach bo to normalne i kazdy czlowiek inaczej je, zyje i stad roznice zapachowe, ja jednak polecam innego lekarza i chyba nawet do dermatologa musisz isc mycie sie nic Ci nie da a raczej sobie zaszkodzisz myciem sie po dwa trzy razy dziennie bo zniszczysz bariere lipidowa skory i co w tedy? w tedy bedziesz sie na skore leczyc a nie na zapach a to gorsze sto razy(wiem bo moj znajomy zaszkodzil sobie 3xdziennymi albo i czesciej prysznicami i zwykly balsam mu nei pomog a leczy sie juz kilka miechów) a o higienie osobistej i tak musisz myslec wiec ktos proponowal dezodorant polecam moze i nawet bezzapachowy albo jakis baaardzo delikatny zapach i prysznic.

Gość julka2569
iflonka-> dozodoranty,antyperspiranty zadne nie dzialają ,mycie sie tez nie->nadal smierdze:(

Gość julka2569
iflonka-> dozodoranty,antyperspiranty zadne nie dzialają ,mycie sie tez nie->nadal smierdze:(oddech zreszta tez:(

Gość no ale jaki to zapach
mozesz go do czegos porownac??