Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Igiełeńka

boli mnie piers

Polecane posty

Gość Igiełeńka

od 3 dni boli mnie prawa piers, jest nieco wieksza od lewej i bardzo wrażliwa na dotyk. podczas samobadania nie wyczułam żadnych guzków. czy któras z was tez sie z tym spotkała i co w tej sytuacji zrobiła. (od kilku lat biore tabletki anty zostało mi 7 tabletek do konca opakowania) w mojej rodzinie (siostra) był przypadek niezłosliwego guza piersi który utrzymuwał sie przez kilka lat, był bolesny (lekarz zalecił zmniejszenie ilosci kofeiny i po tym guzek mniej bolał) guz zniknął po 2 ciąży. zastanawiam sie czy isc na usg piersi czy odczekac kilka dni moze samo przejdzie

Gość idź do lekarza.
może masz stan zapalny

Gość Igiełeńka
do sts dzieki za podniesienie mnie na duchu.

Gość Igiełeńka
do sts napisałam wyraźnie ze nie wyczułam żadnych guzków, pozatym zastanów sie zanim wydasz opinię bo to wcale nie jest śmieszne. niecały miesiąc temu na raka zmarła moja teściowa a 1,5 roku temu mój ojciec. byłam przy smierci obojga wiec jest to dla mnie drażliwy temat. teraz widzisz dlaczego wole dmuchać na zimne. nastepny raz pomyśl

Gość Igiełeńka
do sts napisałam wyraźnie ze nie wyczułam żadnych guzków, pozatym zastanów sie zanim wydasz opinię bo to wcale nie jest śmieszne. niecały miesiąc temu na raka zmarła moja teściowa a 1,5 roku temu mój ojciec. byłam przy smierci obojga wiec jest to dla mnie drażliwy temat. teraz widzisz dlaczego wole dmuchać na zimne. Moze to dla ciebie śmieszne ze ktos sie martwi bolącą piersią ale dla mnie to ważne. nastepny raz pomyśl

Gość Igiełeńka
odświerzam

Gość Igiełeńka
Pisze jeszcze raz bo sytuacja sie powtarza. ale moze zaczne od początku. w zeszłym miesiącu mniej wiecej w połowie cyklu zaczęła boleć mnie prawa piers. przez kilka dni była wyraznie wieksza niz lewa (zazwyczaj lewą mam wiekszą) w czasie okresu ból ustąpił. w tym miesiącu jest identycznie. badałam sie sama ale nic nie wyszczupałam . prosze poradzcie mi co to moze byc i co mam zrobić . biore regularnie tabletki Femoden i nigdy wczesniej nic podobnego mi sie nie przytrafiło

Gość monia______
wiesz, powinnas raczej na pewno isc d lekarza, nic nie zastapi wizyty u niego, natomiast przed okresem zawsze piersi sa wieksze, i bola, ja tez tak mam od kilku lat i lekarz sprawdzil ze jest wszystko ok