Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie mam zludzeń

ODKOCHAŁAM SIĘ

Polecane posty

Gość już nie mam zludzeń

spotkałam Go 3 lata temu, spojrzał na mnie, ja na niego i już odpłynęłam...od tego czasu mało rozmawiamy tylko wpatrujemy się w siebie...jak dzieci...czekam na jego krok, ale on nic tylko mnie obserwuje, a mi na nim bardzo zależy...i wciąż zadaję sobie mnóstwo pytań: czy mu się podobam? czy o mnie myśli tak jak ja o nim? czy coś sie zdarzy między nami? Codzienne godziny mysli i pytań bez odpowiedzi...żyję jednocześnie w dwóch światach: realnym i w marzeniach o nim...pierwsza nie zrobię kroku...boję się...co dalej? ODKOCHAŁAM SIĘ...CZAS POMÓGŁ...ROZUM ZWYCIĘŻYŁ...JEDYNIE ŻAL...TRZECH SPIEPRZONYCH LAT

Gość a może on
myśli tak samo jak ty....

Gość może to i lepiej
taka miłość???? co to za miłość?????

Gość musisz wiedziec jedno
jak facetowi zależy i naprawde straci głowe dla kobiety, to na pewno NIE SIEDZI na tyłku i sie nie gapi. tylko działa :) najlepszym przykładem jest moj najsłodszy mąz ( jeden rok : poznanie, zaręczyny, ślub, wspolny domek ).

Popieram. U mnie było podobnie. Wszyscy mojego przyszłego męża mieli za nieśmiałego, skrytego ( on zreszta sam siebie też) a jak się dowiedzieli jak mnie poderwał to w szoku byli :-). Wymaga to od niektórych odwagi (zależy od charakteru) ale jak mu naprawdę zależy to działa :-) też niecały roczek jesteśmy razem a za 4 miesiące ślub :-)

Gość meapple
CO NAGLE TO PO DIABLE, FAJNE JETS TAKIE ROZKOSZOWANIE SIE SOBA:) OBY NIE ZA DLUGO, ALE MA TO SWOJ SMACZEK POTEM JEST TAK SAMO NA SPOTKANIU KIEDY MOWI SIE I CIESZY WIDOKIEM I AOURA TEJ OSOBY:) HMMMM ROZMARZYLAM SIE

Gość meapple
puciek ja to samo, ale juz jestem :)

Gość eeeeee tam
no wlasnie mialam bardzo podobna sytuacje-rok chłopak gapil sie na mnie, niby podrywal, slodzil ale nic konkretnego nie zrobil!!(kawa, kino, piwko, cokolwiek)a ja glupia myslalam ze jest niesmialy i napewno mu sie podobam. Niestety:nie. Przynajmniej w pore zmadrzalam. I nauczylam sie, że jak chlopakowi NAPRAWDE zalezy to DZIALA.A jak nie dziala to wiadomo

Gość tak se pisze
no ja tez raz zakochalam sie platonicznie a potem wygaszalam te milosc przez prawie trzy lata ;D ale czy zaluje? nieeee....

Gość uuuuuuu
i dobrze tylko jak????????

Gość no to jest nas dwie
możemy sobie pogratulować :))

Gość pucio - chyba sam w sobie