Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekoladka mleczna

****Tak bardzo pragne*****

Polecane posty

Gość Czekoladka mleczna

Cześć Dziewczyny.Piszę do was bo chcę się wyżalić.Od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dziecko.Niestety nie udaje się.Pierwszą ciąże poroniłam również po długich staraniach.1 kwietnia mam dostać okres.Od jakiegoś czasu w ciągu dnia jest mi niedobrze, niewiem czy sobie to wmawiam czy tak naprawde mam.Kochamy się bez zabezpieczenia.Wiem ,że dostanę okres bo bola mnie jajniki,naprawde jestem załamana,że @ nadchodzi.Rozmawiałam ze swoim ginekologiem i powiedział ,żebyśmy próbowali dalej.Powiem wam,że każdy okres jest dla mnie koszmarem, poprostu nie chce mi się żyć.Chciałabym wreszcie zobaczyć dwie kreseczki tak jak przedtem ale ,żeby się szczęśliwie wszystko zakończyło.Wszystkim mamusią na tym forum gratuluje a tym dziewczyną które również się starają życze powodzenia

Gość issabela
wyeliminuj alkohol nawet piwo. i nie mysl tak o tym spr czy masz cykliczne jajeczkowanie cyz np 2 miesiace masz owulacje a przec 3 miesiace nie masz czyli okres bezowulacyjny. po za tym ty mozesz byc plodna jets jajeczko ale nie dochodiz do zaplodnienia bo plemnik nie spotyka sie z jajeckiem w jajowodach. i to dlatego. nie martw sie:)

Hej, skad wiesz ze nie wyszło? bo bolą Cie jajniki? ja tez czekam na 2 kreski :) a termin @ wypada mi na 2. Mam nadzieje ze nie przyjdzie. Glowa do góry

cześć, nie wiem jak jezt u Ciebie.....ja też miałm bóle jakbym miała dostać okres, ale nie przyszedł....bóle jednak zostały.....teraz już wiem, że jestem w ciąży powodzenia

Gość issabela
bole kaka sa wtedy jak sie ma jajeczkowanie:) bol lub jedno ostre uklucie:) no jak sie planuje ciaze to sie wie ze jajeczkowanie i heja w tan do faceta:)

kala czy test wykryje ciąze 2 dni przed @?? czekanie mnie wykańcza :(

Gość Czekoladka mleczna
Zawsze jak mam dostać okres to bolą mnie jajniki.Dziewczyny dziękuje za wpisy naprawde to mi pomaga. Si 25 życzę Ci powodzenai mam nadzieje ,że Ci się uda

Gość Czekoladka mleczna
Issabela wiesz co to napewno nie jajeczkowanie bo to jest 30 dzien cyklu

Czekoladko, ja 1 ciąze tez poroniłam i pamietam jak sie czułam prze, ból tak jak na @ :) Wiec głowa do góry. Korci mnie zeby zrobic test :P ale chyba poczekam do niedzieli (jak dam rade :D )

Gość Czekoladka mleczna
Wiecie co , teraz jak dostane@ to chyba sie ju ż nie bede starała

Gość i wlasnie to
moze Ci pomoc ja rok czasu sie nie zabezpieczalam, i dopiero jak sobie odpuscilam, zaczelam cieszyc sie zyciem - zaszlam w ciaze powodzenia!

Hej czekoladko..nie martw sie..napewno zajdziesz w ciażę..ale najwazniejsze zbys nie myśałay tylko o tym i nie dręczyła sie bo to wcale Ci nie pomaga.. żyj normalnie..nie mysl o tym na okrągło..poprostu pomyśl że bedzie co ma być..jak sie nie uda teraz to moze za miesiac..:) głowa do góry..powodzenia..