Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Animia

Rozdwajanie paznokci - co polecacie?

Polecane posty

Go艣膰 Nie ma nic
lepszego od zwyk艂ego cynku.Kuracja ze 2-3 miesiace, a efekt rewelacyjny.W艂osy, sk贸ra, paznokcie i kilka kg mniej.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 renatak
z wielkim b贸lem serca, obci臋艂am wszystkie paznokcie. Ale niesmaczne uczucie... Pomalowane odzywka joko-bomba witaminowa, czekaja na wzrost:). Dziewczyny, nie wiecie moze, czy ta odzywke trzeba codziennie nakladac nowa, dokladac warstwe, czy cos takiego? Czy w jednej warstwie chodzic jakis czas, bo tak zawsze robilam... pzdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalka 13 lat
Ostatnio Powiedzia艂am Siostrze 偶e Rozdwaja Mi Si臋 Paznokcie Poradzi艂a Mi Moczy膰 Panokcie W Skoku Z Cytryny/I Faktycznie Mi Pomog艂o.Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bettta
hej!mialam ten problem ale znalazlam lekarstwo:)ziola z pokrzywy.ogolnie wsmaciniaja paznokcie i dzialaja korzystnie na skore i wlosy.pilam herbatke raz dziennie i po 3 tyg mam twarde,nierozdwajajace sie juz paznokcie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bettta
aa.i przede wszystkiem to nie jest chemia ani tabletki tylko natura:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 skorupki pd
jajek koszt tylko jajek ale za to jakie efekty kosmetyk贸w za 200z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tabletki o d偶ywki to jedno
a dobry pilniczek do paznokci to drugie. Szklany, kt贸ry zamyka brzeg paznokcia diametralna r贸偶nica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koteknaplotek
co to znaczy skorupki jajek. Co dalej ztymi skorupkami???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dk873
Wed艂ug mnie fajny jest lniany krem do r膮k i pi臋l臋gnacji paznokci. Og贸lnie jest niedrogi i mo偶na spr贸bowa膰. Na pewno nam nie zaszkodzi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angela ;-*
ja stosuj臋 lakier z firmy JOKO, a dok艂adnie ceramiczny Nano utwardzacz. Polecam wszystkim ;) Paznokcie si臋 nie 艂ami膮 i nie rozdwajaj膮 ^^

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anusiak00
http://shinybox.pl/?ref=4c8a51f - wejdz i zarejestruj sie na stronie SHINYBOX co miesi膮c do zgarniecia za darmo pude艂ko pe艂ne kosmetyk贸w ;)

Udost臋pnij ten post

Ja znam fajny preparat na 艂ami膮ce si臋 paznokcie, s艂abe w艂osy oraz poprawiaj膮cy wygl膮d sk贸ry. Sama zawsze mia艂am problem z 艂ami膮cymi si臋 paznokciami. Zazdro艣ci艂am kole偶ankom kt贸re mia艂y pi臋kne i d艂ugie paznokcie, kiedy ja musia艂am swoje mie膰 ca艂y czas obci臋te, bo gdy by艂y ciut d艂u偶sze od razu si臋 rozdwaja艂y i 艂ama艂y... Utrapienie. Pr贸bowa艂am r贸偶nych 艣rodk贸w, ale szczerze m贸wi膮c zbyt wiele nie dawa艂y, a nawet je艣li by艂y jakie艣 efekty, to kr贸tkotrwa艂e. W ko艅cu trafi艂am w internecie na sklep Vitero, kt贸ry sprzedaje produkty firmy CaliVita, maj膮 oni w艂a艣nie 艣wietny lek bez recepty "Beauty Formula". Jest to kompleksow膮 kompozycj膮 zawieraj膮c膮 witaminy, sk艂adniki mineralne, aminokwasy, kolagen i sk艂adniki ro艣linne, wspomagaj膮ce utrzymanie zdrowej kondycji w艂os贸w, sk贸ry i paznokci. Jak dla mnie jest to 艣wietne rozwi膮zanie. Nie wiem jak Wam, ale mi "Beauty Formula" pomaga. Tak偶e z czystym sumieniem polecam. Tutaj macie link do sklepu, w kt贸rym ja dokona艂am zakupu: http://vitero.pl/pl/p/Beauty-Formula-90-tabl./161

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paznokcie jak nowe
A wiecie co mi pomog艂o?? Paznokcie 偶elowe! Kiedy艣 obgryza艂am paznokcie, od dziecka. Jako艣 w liceum chcia艂am o siebie zadba膰, no to jako艣 uda艂o mi si臋 tego oduczy膰:) Do dzi艣 pami臋tam smak tej paskudnej od偶ywki.:) Ale niestety, nie ros艂y, rozdwaja艂y si臋;/ I nawet nie 艂ama艂y si臋, tylko ci膮gne艂y, takie miekkie by艂y, wystarczy ze zawadzi艂am o ubranie czy cokolwiek. A d艂ugo艣膰? Jak jednocze艣nie mia艂am dwa takie D艁UGIE 偶e si臋ga艂y poza opuszek to by艂 mega sukces:) z regu艂y mialam jeden d艂ugi :) A na studiach kole偶anka namowila mnie na 偶ele:) nosi艂am je jako艣 poltora roku. A teraz super, zapuszczone, 艂adne, twarde paznokcie :) Ale to pewnie tylko mi pomoglo;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arleta baksik
Wprowad藕 sobie oliwk臋 z muszelkami new nails na kilka tygodni, a powinno by膰 o wiele lepiej. Paznokcie wymagaj膮 odpowiedniego podej艣cia, a nie olewania - zanim moje wr贸ci艂y do 艂adnego wygl膮du, r贸wnie偶 musia艂am zrobi膰 swoje ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi pomog艂a od偶ywka unglax nak艂adana na paznokcie regularnie co 3-4 dni. p艂ytka by艂a w op艂akanym stanie po paznokciach hybrydowych i ju偶 nei mia艂am nadziei 偶e j膮 odbuduj臋, ale da艂o rad臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malusia123
Od偶ywka do paznokci powinna pom贸c. Ja od zawsze u偶ywam od偶ywki z Golden Rose. Paznokcie s膮 bardzo wytrzyma艂e i twarde.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werkapee
Na rozdwajaj膮ce si臋 paznokcie dobra b臋dzie od偶ywka Total Action z eveline, trzeba stosowa膰 j膮 przez kilka tygodni, po tym czasie nale偶y j膮 odstawi膰. Taka kuracja daje naprawd臋 dobre efekty, paznokcie s膮 mocniejsze, nie rozdwajaj膮 si臋 i mo偶na je spokojnie zapu艣ci膰.

Udost臋pnij ten post

Pure Collagen w kapsu艂kach od Noble Medica. Genialny produkt, kt贸ry w sk艂adzie ma kolagen z ryb morskich. Mi bardzo pom贸g艂 na problemy z paznokciami i na such膮 sk贸r臋. Bardzo polecam. 

Udost臋pnij ten post

Ja od zawsze miala straszne paznokcie. Miekkie, rozdwajajace sie, nie bylam w stanie ich zapuscic. Przez jakis czas rocilam zelki, ale zrezygnowalam i po moje paznokcie byly po prpstu tragiczne. Teraz postanowila sie wziasc za siebie.
Stosuje ciepla oliwe z oliwek codziennie, wcieram tez keratyne i uzywam odzywki Eveline 8 w 1. Jest bardzo tania a super efekty. Jestem nia naprawde pozytywnie zaskoczona!!

Zapisa艂am sie r贸wnie偶 do szkoly robienia manicure:

https://natalialarina.pl/

Chc臋 robi膰 sobie pazurki samodzielnie. 

Udost臋pnij ten post

Bardzo dobre s膮 od偶ywki z tej serii Bio Vegan Nail Care z Bielendy, mam akurat odzywk臋 z olejkiem z konopi siewnych. Wzmacnia i od偶ywia paznokcie,. Ju偶 si臋 tak nie 艂ami膮, nie rozdwajaja

Udost臋pnij ten post

Mi na rozdwajaj膮ce si臋 paznokcie pomog艂a od偶ywka SOS z wapniem i kolagenem z Eveline. I w sumie tyle. Zastosowa艂am kuracj臋 wed艂ug zalece艅 producenta i efekty by艂y widoczne ju偶 po tygodniu/dw贸ch.

Udost臋pnij ten post

Mi na rozdwajaj膮ce si臋 paznokcie pomog艂a od偶ywka do paznokci z Eveline 8w1 Total Action. Zdziwi臋 si臋 je艣li znajdzie si臋 kobietka kt贸ra nie zna tej odzywki ;) Dla mnie to SZTOS!!!

Udost臋pnij ten post

Na rozdwajaj膮ce si臋 paznokcie ja stosuje Amocon Forte C. Po 3 miesi膮cach efekt jest mega!!! Nie musz臋 ju偶 nawet stosowa膰 hybrydy bo moje paznokcie w og贸le si臋 nie 艂ami膮 i rosn膮 jak szalone. Fajna forma bo saszetki do rozpuszczania, dost臋pny jest w aptekach.

Udost臋pnij ten post

Dnia 6.09.2009 o 16:43, Go艣膰 mnie pomaga tylko napisa艂:

od偶ywka Sally Hansen "nailgrowth miracle" (z艂ota buteleczka). Maluj臋 ni膮 co dwa dni, nie zmywaj膮c poprzedniej warstwy, albo pod kolorowy lakier jako podk艂ad. Rosn膮 mi paznokcie super mocne, nie rozdwajaj膮 si臋 no i rosn膮 bardzo szybko! Aha, od偶ywka jest do艣膰 droga, ja zazwyczaj robi臋 tak, 偶e zu偶ywam jedn膮 buteleczk臋, potem robi臋 przerw臋, ale jesli tylko zauwa偶臋, 偶e co艣 zaczyna si臋 rozdwaja膰, znowu si臋gam po od偶ywk臋. 艢rednio jedna buteleczka co 4-5 miesi臋cy mi wystarcza, 偶eby utrzyma膰 paznokcie we wzgl臋dnie dobrym stanie.

Tak偶e polecam! 

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰