Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ramona123

Karuzelka Fisher Price z projektorem - czy jest taka dobra jak droga?

Polecane posty

Gość Ramona123

Napiszcie co sadzicie czy warto kupic?

Gość malutka_de
bezndzieja, bo ejst na baterie.. szybko sie koncza,a melodyjki po krotkim czasie dzialaj na nerwy!

Gość oooooo
Karuzelka jest suuuper. Byc moze niemieckie baterie szybko sie koncza. Amerykanskie wytrzymuja miesiac...hehe Moja coreczka byla bardzo placzliwym noworodkiem i gdyby nie ta karuzelka, to pewnie bym oszalala i nigdy nic bym nie zrobila. Zawsze w niej usypiala po paru sekundach. Gdyby ta karuzelka byla 10 krotnie drozsza, to i tak bylaby warta swojej ceny. Zamiast nosic dziecko na rekach wklada sie do karuzelki i dziedzius sam zasypia a Ty masz czas dla siebie. Goraco polecam!

Gość Ramona123
Jestem bardzo wdzięczna za wypowiedz chociaż są bardzo rozbieżne. Może jeszcze ktoś cos doda?

czesc! tez ja mam, gdyby nie te baterie...:O masakra,ale melodyjki uspokajajace, niepowtarzalne , ale niewiem czy polecac w sumie,,,tych latajacych motylkow noworodek i tak nie widzi:)

my kupilismy na allegro tą z rybkami. Dla nas jest super. Niebawem dowiemy się co na to Mała - bo jeszcze się nie wykluła :)

Gość a masz może polską wersie tej
firmy gdzie oferują zabawki?

Gość Wiewiórek
U nas karuzelka - wersja z rybkami kupiona na Allegro - sprawdza się świetnie na razie w przypadku mojego męża. Bardzo go uspokaja... Chi!chi! A co do niemowlaka - podobnie jak dowa czekam na lokatora łóżeczka, ale jemu się nie spieszy... Myślę że juz wkrótce będę mogła coś konkretnego napisać.

Gość Ramona123
a za ile ja kupiłyscie - bo na allegro to tak dziwnie rózne ceny - rozumiem uzywane to róznie cenią ale nowe tez taka rozbieznosc cen A nowe czy uzywane kupujecie - to chyba sie nie niszczy wiec można uzywaną kupic

Gość Ramona123
to masz te same co w tym linku? One sa najładniejsze?

Gość Ramona123
bo misie są chyba ładniejsze takie słodziutkie

My kupilismy na allegro nową za 143 zł tą z misiami-motylkami i powiem szczerze że troszkę się rozczarowałam. Chodzi mi o to że myślałam że jest z trochę lepszych materiałów wykonana. Melodyjki Ok, projektor też ale ma jeden jak dla mnie minus. Nie można tak jak w innych tańszych i mniej \"firmowych\" zdjąć tej góry z lampką i misiami tak by łatwiej wyjąć czy włożyć dziecko do łóżeczka tylko trzeba wtedy całą karuzelę odkręcić. Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi ;) Nie jest zła a czy się sprawdzi i uspokoi dziecko to się okaże mam nadzieję już nie długo :)

Ramona nie wiem czy najładniejsze - kwestia gustu. te rybki maja takie zywe kolory. Wczesniej myślelismy o misiach ale jak zobaczylismy je na żywo to dla nas były za blade - ale też ładne. Misie są dostepne w sprzedaży a rybki nie - chyba że sie zmieniło. Widziałam na allegro ptaszki ale nie wiem jak wygladają.

Jest bardzo głośna i musisz często wymieniać baterię. Ja polecam piękną karuzelę z zawieszonymi zwierzątkami i kilkoma melodyjkami do wyboru. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.