Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala4445

podkręcone rzesy

Polecane posty

Gość lala4445

Dziewczyny czy znacie jakis sposob na to aby podkreslic rzesy , mam długie grube i proste rzesy , a chciałabym miec podkreslone zalotka odpada , znacie moze jakis inny sposob lub jakis tusz do rzes ktory mocno podkreca?

Gość caly sekret
to sposob podkrecenia. ja polecam tusz rimmel.najpierw trzeba nie mrugajac pomalowac zygzaczkiem cale rzesy.drugim krokiem jest pociagniecie od nasady rzesyprostym ruchem i w jej polowie mrugniecie tak by przycisnac ("zgiac") rzesy.kilka dni cwiczen i na pewno bedzie efekt.

Gość nie komkam
nie rozumiem,jak maluje sie gzygzaczkiem ? a jak tak od razu mocno mrugne to mi przeciez tusz sie rozmaze

Gość caly sekret
no zygzakiem czyli tak w ksztalcie litery z, delikatnie w lewo i w prawo.a mrugniecie musi byc powoli tak jakbys probowala nacisnac szczotke od tuszu rzesami.

Gość nie komkam
ok juz rozumiem,dziękuje i wyprobuje

nie wiem czemu niby zalotka odpada... Ale jest jeszcze taki domowy sposob zeby rzeski podkrecic lyzeczka... przykladasz lyzeczke do oka strona wypukla i podkrecasz rzesy.Dla lepszego efektu warto trzymajac lyzeczke przy oku zamknac je powoli - tak jak tuszujac - o czym mowila poprzedniczka:D