Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość besthir

Strona bajer- puste polskie dziewczyny - wejdzcie

Polecane posty

Gość besthir

Zapewne każda/y z Was zna tą stronke.Ta strona świadczy tylko o tym że w Polsce mamy nie tylko najpiękniejsze dziewczyny,ale i najbardziej puste!Na każdym zdjęciu są laski z cyckami i dupą na wierzchu.Tak jakby to było w życiu najważniejsze.Nie mogą zaimponować rozumem to wypychają staniki czym sie da,nawet skarpetkami(to chyba taki super nowy push-up).Zakładają stringi i wypychają tyłki do tyłu żeby nie widać było że mają cellulit.Przecież te zdjęcia świadczą tylko o jednym!!! Szanująca się dziewczyna nie da takiej foty żeby oglądał ją prawie gołą cały świat.Niezły ubaw jest oglądając te zdjęcia :D Każda chce być lepsza od drugiej i wymyśla pozy żeby wypaść jak najlepiej,wciągając brzuch i wypychajac staniki j/w. Nie mówie że jest ich 100%. Są też skromniejsze zdjęcia i te są ok.Co sądzicie?

Gość kochany waryat
mam pytanie. jak można zaimponować rozumem na fotce?:-0

Gość besthir
Nie pisze o zaimponowaniu na zdjęciu.Gdyby miały choć troche rozumu to by sie zajęły czymś innym, a nie czytaniem pożniej komentarzy na swój temat typu: ale bym cie zerżnął,masz super cycki itp;/ Nie ma to jak sie dowartościować w ten sposób:D hehe porażka!

Gość zgadzam się całkowicie
z besthir

Gość siemsiem
czy wyscie powaryowali??? fajnie byloby miec taka dziewczyne z bajeru w lozeczku :D

Gość tez sie zgadazam
te dziewczyny chyba musza byc strasznie niedowartosciowane i dajac swoje rozneglizowane fotki chca to zmienic. miernikiem ich szczescia jest wysokie miejsce w rankingu :-O

Gość besthir
Ja bym nie chciał kobiety która sie publicznie rozbiera ;/

ja uwazam ze takie szanujace sie i posiadajace ROZUM dziewczynki nie zakladaja takich topicow jak ten, ja odczytuje to jako, no wlasnie nie wiem co, zazdrosc ? udowadnianie sobie,ze nie pokazujac swoich fotek na bajerze jestesmy lepsze??? a w glebi serca cos boli jednak chyba .. skoro przeszkadzaje te fotki :) gdyby nie przeszkadzaly to nie bylo by rozmowy na ten temat :) nie czuje sie gorsza od tych panienek,a jesli czuje sie w jakis sposob lepsza to raczej zachowam to dla siebie a nie bede tego roztrzasac tutaj to sie nazywa chyba klasa ? :] ten ktory ma mnie uwazac za ,, odbajerzona niunie\" uwaza mnie za taka. pozdrawiam te bez,jak i z fotkami w internecie :D

odczytalam ze autor jest facetem :) tak racja ale moja dygresja dotyczy miliona juz chyba podobnych tematow :) gdzie jedzie sie po laseczkach, ktore bycmoze przesadzaja ale... tak szczerze to ich sprawa :)i na pewno kazdy z nas ma wieksze klopoty niz to co kieruje tymi panienkami :)

Gość besthir
Jasne, niech sobie wklejają swoje fotosy.Kobieta z klasą nie zrobi tego nigdy.A facet z klasą nie zechce być z kimś takim. A tak na marginesie,to tą stronkę albo oglądają kobiety,albo chłopcy z podstawówki.Pozdrawiam.

Gość besthir
ps. Nie jestem zazdrosny :) I nie są one lepsze tylko według mnie gorsze.Bo niby dla kogo to robią?He?

Gość zggadzam sie
coraz więcej jest takich dziewczyn ;/ znam pare takich, które malują się i ubierają jakby spod latarni wyszły i powszechnie mają taką opinie ! Znam tez takie które w wieku 14 i 15 lat (!) straciły cnote. Może rzeczywiscie wyglądały na starsze i doroślejsze niż były ale nie przesadzajmy ! Te fotki też świadczą o tym że dziewczyna ma chyba coś nie tak w głowie... ;/ Nie wiem co chce osiągnąć dając takie zdjęcie na stronke ale mi na myśl przychodzi tylko jedno. Miejcie choć troche szacunku dla siebie ! Uważam że tez nie mam za bardzo sie czego wstydzić ale czy dałabym takie zdjęcie na strone ? Nigdy w życiu. To tyle. Takie jest moje zdanie.

Gość zggadzam sie
jak patrze na te zdjęcia to naprawde żal mi tych dziewczyn... Nie mają czym zaimponować chłopakom, swoją inteligencją to chyba raczej nie ... :D i pokazują swoje ciało. To jest naprawde żałosne...

Gość a jak to

Gość Madzialenkasliczna
a patrzcie na proporcje tych anormalnych(przegietych jak to ująłęs:)w stosunku do tych normalnych:)