Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daf nea

koziorożce i ..........?

Polecane posty

Gość Daf nea

jakie są koziorożce? czy pasuje para kobieta koziorożęć i facet lew? czy ktos zna się na tych łączeniach?

Gość Daf nea
byłam z panną. Rządziłam nim i prawie dyrygowałam. Znudził mi sie taki. Więc byłam z rakiem i tez dupa. Cięzki charakter. No i jest lew. Taki sam władca jak i ja. Jeszcze jestesmy razem. Kurcze musi sie udać:P

Gość Daf nea
z : Pan Panna Przyciąga Was do siebie wzajemne podobieństwo. Stoicie twardo na ziemi i nie dajecie ponosić się marzeniom. Na pierwszym miejscu stawiacie pracę i obowiązki. Jesteście przy tym bardzo oszczędni i praktyczni. Pan Panna będzie dla Ciebie doskonałym, wiernym i czułym mężem - ale nie licz na miłosne uniesienia ciekawe gdzie to podobieństwo było. No włśnie żadnych unisień, czułostek. Był wierny. Bylismy oszczędni ale cóż. z : Pan Rak Potrzebujesz do szczęścia atmosfery spokoju i pewności dnia jutrzejszego. Potrafisz troszczyć się o rodzinę, w czym on będzie Cię efektywnie wspierał. Oboje macie charaktery spokojne i lubicie ustabilizowane życie. W sumie Wasz związek będzie bardzo udany. Nie miałam z rakiem spokoju niestety. I oboje mamy spokojne charaktery? ahahah bzdura. Akurat udany. Odeszłam na szczęście bo bym chyba nerwowo sie wykończyła.

Gość Wiem z doświadczenia
Koziorożec z rakiem to dupa do kwadratu. :)

Gość Daf nea
a z lwem jak bedzie?

Beznadziejnie - od razu ci mówię bo miałem kolegoe lwa i onna była capricornem ....

Gość Daf nea
a jak było między nimi? jakie charaktery? są razem?

No jak piszę że beznadzieja to nie są razem :) nieporozumienie ale może dlatego że on był lekko staroświecki :O No ale fakt była jakaś pomiedzy nimi magia.....na początku

Gość Daf nea
czepialski był też? ale mądry i dobry?

Strasznie - kurde zawsze ostatnie do niego należało słowo - jedyne co mu zazdrościłem to charyzmy - to ją rzucało na koana i powodowało że miała nogi jak z waty

Gość Daf nea
jak to nikt? musi ktos pasować nie moge przeciez zostac stara panną i tylic się do kota( nie mam jeszcze ale jak tak dalej będzie szło...) :P

Gość ja jestem koziorożcem...
i mam byczka (pan) i jest super :)

Gość Daf nea
no i taki dobry jest i ten temperament, elokwentny, oczytany taki dobry człowiek, mówi bym sie go słuchała bo on na wszystkim sie zna i niechce dla nas żle. faktycznie wszystko wie, na kazdy temat pogada, duzo wie co i jak. No ale ja jak to baba..tez chce miec jakies swoje racje a często wychodzi ze ich nie mam:(

Gość Daf nea
tez mi mówiono ze z bykiem powinnam sie dogadac, bo lew tez władczy. Wrózka - tarocistka mówiła ze mój lew bedzie mądry i mam mu ustapic to bedzie dobrze:). czasami staram sie ustapić..........oj oj

Gość zrobtak..
trzeba być niezle pojebanym aby zakladac topic o znakach zodiaku ..mało tego w necie? wybierz jakos strone i poczytaj sobie historie owego znaku , oraz horoskop na caly rok ,hehehe Koziorożce są takie czy srakie..najlepiej poznaj osobe to sie dowiesz jakaona jest ..

Gość Daf nea
on naprawde ma pojęcie prawie o wszystkim. o polityce co gdzie kiedy, o rozmanżaniu ptaków, o tym jakie zwierzęta sa czy kręd\gowce czy patofelek, no i matematyka i fizyka w paluszku, medycyna, budowa choroby. co nie zapytam to wie. I sport .wiadomo ze nie strzela datami , ale jest na bieżąco. ja nie pamietam wiele rzeczy z podstawówki a on wszystko...........geografia co i gdzie, stolie to podstawa....gdzie ja juz tez to zapomniała. języka szybko sie nauczył i biegle mówi.

Gość Daf nea
bardzo jest oczytany i naprawde duzo wie z zakresu kuchni, przypraw, na kazdy temat pogada. Kurcze mam skarb.