Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOKOWECZKA

BRODAWKI PLASKIE PROSZE POMOCY!!!

Polecane posty

Gość LOKOWECZKA

Blagam POMOZCIE. Jak sie pozbyc tego uciazliwego wirusa BRODAWEK PLASKICH

Gość brat mial
poszedl do dermatologa i dostal na to jakies swinstwo robione w aptece.nic innego chyba nie ma.najwazniejsze ze nie drogie i pomoglo.

Gość lokowka
Bylam ale z niego taki dermatolog jak ze mnie.... No wlasnie przepisal mi jakas masc na tradzik mlodzienczy mimo tego ze nie mam zadnych problemow ze skora >No do teraz przez ten glupi wirus:( Zaatakowal mi wlasnie miejsca na twarzy:(brode czolo:( niby tego nie widac ale to sie rozsiewa:(

Gość endi
mój brat ostatniop poszedł do dermatologa który stwierdził ze to brodawki płaskie nie leczone moga zaatakowac całe ciało przepisał mu : Aldara 5% krem bardzo drogi mała saszetka( 1/5) małej saszetki poprostu taka mała miniaturka 32 zł starczy na dwukrotne posmarowanie czoła ale podobno bardzo dobrze działa leczenie moze potrwac nawet 10 tygodni ale moze pomóc juz w tydzień dostał tez antybiotyk w tabletkach aby sie to nie rozprzestrzeniało : Heviran mam nadzieje ze pomoze ale i tak musisz odwiedzic dermatologa to wszystko jest na recepte powodzenia i idz jak najszybciej

Ciekawa jestem czy udało Ci się pozbyć tych brodawek? Jeżeli nie, to wypróbuj Greposept. Smaruj przez ok 1 miesiąca 2-3 razy dziennie. Efekt murowany.U mnie zniknęły bez śladu. Pozdrawiam

Gość takabiedna
wiesz co mi pomogly kropelki do wcierania kiedys byly one tylko w niemczech ale mysle ze juz teraz i w Polsce dostaniesz w aptece

Gość endi
grposept to cos podobnego do citroseptu? ma takie same własciwosci?

Gość brodawek
NIKOLA a jak wygladały te brodawki podczas kuracji tym Greposept.?? czy było jakies pogorszenie strupy itd?? i gdzie mozna zakupic ten srodek i jaka mniej wiecej cena??? Pozdrawiam

Gość fiiifka
Czytałam sporo dobrego i trochę złego na temat GREPOSEPTU ale moje brodawki wyleczył.Miałam ich dosyć dużo na lewym policzku. Pani dermatolog przepisała mi preparat antytrądzikowy.Skóra łuszczyła mi sie po nim niemiłosiernie, wstyd było wyjść z domu. A leczenie miało trwać pół roku...;/ Niemiła wizja. Przeczytałam na jednym z forów o Greposepcie.Po niespełna dwóch tygodniach stosowania zaczęły zanikać. Używałam pięć kropelek na płatek kosmetyczny i przecierałam nim każdego wieczora miejsce z brodawkami.Już 3 tydzień i jest BARDZO duża poprawa skóry.W normalnej aptece nie mogłam go dostać, udało mi się dopiero w aptece internetowej. Piję rownież codziennie rano 10 kropel w soku, obojętnie jakim. Myślę, że najlepiej w małej ilości za jednym razem a później jeszcze popić jakby się wyczuwało gorycz.Polecam.

Gość ryna89
greposept mozna zastąpić citrogrepem?

Gość patryknl2
można je wyleczyć cytrynom z octem musisz włożyć cytryny do miseczki i dolej octu pozrzekaj 5-10 min nakładaj je każdy dzień a będzie się robiło czarne. I nakładaj cytrynę aż zniknie mi za działało :)