Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarenka20

diana 35

Polecane posty

mam pytamko: zaczynam brac Diane 35 i nie wiem od której tabletki zaczać, niby na ulotce pisze ze jesli miesiaczka zacznie sie z piatek po powinnam wziac pigulke oznaczona \"pt\".Jest obojetne od ktorej pigulki oznaczonej \"pt\" zaczne?? Kazda ma taka sama ilosc hormonow??? Myslalam ze na listku bedzie oznaczony syart!!!!

Gość julcia22
obojetnie, diana ma w kazdej taka sama ilosc hormonow. to twoje pierwsze tabletki?

Gość julcia22
a lekarz robil ci badania zanim wypisal recepte? ja sie po niech dobrze czulam, dopiero po 1,5 roku zaczely sie problemy. przestalam barc a teraz to po prostu horror!! ale kazdy organizm reaguje inaczej wiec moze tobie beda pasowaly:) pozd

Gość Dodinia
już przez kogoś ten tamat był poruszony na tym forum. Cofnij sobie i poczytaj, może dowiesz sie czegos więcej.

Gość myszka28
hej jesli kotras z was bierze teraz dniany powiedzcie mi ile maja estrogenu???

Gość a proszę Cię bardzo
diana 35 to straszny syf. To tabletki starej generacji, poproś lekarza o coś lepszego (mniej szkodliwego)

Gość diane na cere
pytalam sie swojej gin o te badania, a ona mi powiedziala, ze badania na poziom hormonow nie sa konieczne, poza tym, zeby dokladnie okreslic ich poziom nalezy takie badania przeprowadzic kilkakrotnie w odstepie kilku m-cy; a ja nie moge tyle czekac, takze biore diane bez zadnych badan; czy jest osoba, ktora po odstawieniu diane przeszla na inne tabletki z mniejsza iloscia hormonow i jesli tak to na jakie? [jak zareagowal organizm?]

Gość no i co z ta
diane?

Gość myszka28
do DIANA NA CERE ja przeszlam na marvelon ale neiiem czy maja mniej hormonow i temibardziej odpowiadaja.czy ktoras z was tez przeszla z diany na marvelon?piszcie!!bo zrobilam 7dniowa przerwe przed wzieciem marvelonu i niewiem czy dobrze zrobilam.

Gość klaudia p
ja chce wlasnie odstawic diane bo biore ja juz dosc dlugo i zastanawiam sie na jakie zmienic zeby tez pomagaly na cere tak dobrze jak diana ??

Gość lucynka86
biore diane pierwszy raz-czyli od pierwszego dnia cyklu,i mam okres juz 9-ty dzien,ale czytalam o tym na forum i kilka kobiet mialo podobnie:)mam nadzieje ze przy kolejnych cyklach wszystko sie ureguluje:)cale szczescie po tabletkach czuje sie bardzo dobrze i nie mam innych objawow ubocznych-czego i Paniom zycze:) pozdrawiam kawowo:)

Diane biore 2 lata - jest super - nie stresuje sie już jak się kocham z moim mężem - w sumie zaniedługo przerywam - chce zajść w ciąże - ale tak szczerze - pytałaś jak zaczynać ? ! dzień okresu np przypadnie Ci w środe - to bierzesz 1 tabletke w środe i codziennie o tej samej porze następne , wszystkich jest 21 potem obisz 7 dni przerwy w których powinna pojawić się miesiączka - wtedy też jesteś zabezpieczona , aha i zaznacze że nie musi w 2 pierwszych cyklach stosowania się pojawić ta miesiączka - tzn te krwawienie z odstawienia . Ja nie miałam - pytałam gina - normalne . Hm co jeszcze - 1 miesiąc możesz plamić. Cały cykl trwa 28 dni stąd 21 tabletek i 7 dni przerwy na krwawienie z odstawienia . Pozdrawiam :)

Gość ja tez naj
ja tez najlepiej na diane sie czuje