Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda z Gdyni

ŚŁICZNE BIAŁE ZĄBKI-CO STOSUJECIE?

Polecane posty

Gość Lady Marmolade
Ja od dwóch dni używam żelu Colgate SImply White. Narazie efektów nie ma ;) ale jak cos będzie widać to dam znać. Wkładam do ust waciki, żeby ślina nie zmywała zelu i tak chodze 15 minut. Dwa razy dziennie. Kupilam na allegro za 35zł :)

Gość justaaaaaa
a ktoras z was pokusila sie na ten zel w strzykawce sprzedawany na allegro??? jesli tak to jakie byly efekty ,

Mam wrażenie, że lekkie działanie wybielające ma też żel stomatologiczny Sachol. Stosuję go na podrażnione dziąsła.

Gość Moniśta
simply white stosowałam, nie polecam. po pastach wybielajacych (teraz używam colgate whitening) schodzi mi śluzówka w jamie ustnej:( ważna jest tez dobra szczoteczka, ja jestem wierna oral b i tejże firmy używam płynu do płukania ust, to fajne produkty.

Gość Lady Marmolade
A dlaczego nie polecasz Colgate SImply White??

Zapomniałam jeszcze o paście Pearl Drops (czy jakoś tak). Ja byłam z niej zadowolona :) Jest łagodniejsza od innych past wybielających (nie podrażnia) :) Dobre też są szczoteczki elektryczne :)

Colgate Whitening faktycznie działa bardzo agresywnie. Wszystko potem szczypie, piecze i wręcz boli (nawet usta) :O