Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annisia

no i co teraz???

Polecane posty

Gość annisia

Hej, dziewczyny, mam problem i licze na Wasza pomoc. Od kilku tygodni jestem w Niemczech na praktykach. Lekarz i pigulki sa tu bardzo drogie, wiec poprosilam moja przyjaciolke o przyslanie mi mojego Logestu. Powinnam zazyc pierwsza po 7-dniowej przerwie tabletke w srode, przesylka nadeszla jednak dzisiaj. Mam wziac dzisiaj tabletke i uzywac prezerwatywy przez 7 dni? Czy odstawíc na miesiac tabletki? Bardzo prosze o rade, szczegolnie, ze moj narzeczony tez tu jest i nie wiemy oboje, co mamy robic.

ja bym poczekała miesiąc,bo wszystko sobei rozlegulujesz...a tabletki zaczyna się brać albo 1go,albo ostatniego dnia okresu (z tego co gin mi mówił),ale w tym drugim przypadku nie jesteś zabezpieczona.

Gość annisia
Bedzie bardzo niebezpiecznie, jezeli wezme dzisiaj tabletke i mimo wszystko przez 7 dni bedziemy uzywac prezerwatywy?

powinnas wziąć w srode a dzis jest piatek,wiec moim zdaniem nie powinnaś brać,tylko namówic narzeczonego,żeby się przez miesiac w gumki zainwestował:)

Gość annisia
Czy to mozliwe, ze plodnosc juz wrocila?

Gość mozliwe...
Zalezy, u niektorych kobiet wraca szybko, niektorych trwa to dluzej...Jezeli nie planujesz jeszcze dzidzi to bym Ci doradzila, brac tabletki i sie jednak dodatkowo zabezpieczac, bo jezeli teraz odstawisz tabletki na miesiac i potem znowu zaczniesz brac, dopiero sobie wszystko rozregulujesz...