Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Lena

Moje plany na wieczór JA+BUTLA WINA

Polecane posty

Gość Smutna Lena

Smutne to, że w wieku lat 20 paru człowiek nie ma z kim wyjść, do kogo gęby otworz, że piątkowy wieczór musi spędzać sam ze sobą marnując w ten sposób najlepsze lata swojego życia :(

Gość zdegustowany
zapraszam do mnie z ta butla winska

Gość smutna stenia
hej, no witak w klubie, ja dziś też przy winie... Sama oczywiście, mój chłopak daleko, idzie się wieczorem bawić:o ehh

Gość nikt ci nie kaze
siedziec samej w domu...a gdzie twoi znajomi?? nie mozesz ich odiwedzic? albo oni ciebie? No chyba ze ich nie masz...to wyjdz do jakiejs knajpki moze, co? nie mowie ze masz imprezowac, bo post jest (choc nie wiem czy jestes katoliczka...), ale moze akurat kogos poznasz;) Kiedys tez marzylam zeby nie spedzac samotnie weekendow, teraz juz nie spedzam a czasem mam wielka ochote do tego wrocic;) Zawsze sie chce tego czego sie nie ma a jak sie ma to sie nie chce...:P

Gość Smutna Lena
----> zdegustowany do Ciebie tzn. gdzie???? ----> napalona dziewczynka ja prawie każdy wieczór spędzam sama, bo mimo że z kimś mieszkam to żyjemy obok siebie Dziś dosłownie jestem sama. To mnie dobija jeszcze bardziej, bo w takie wieczory intensywniej myślę o tym, że przegrałam... Przyjaciól zero, miłości zero, chęci do życia zero... I nawet wiosna nie pomaga :(

Gość zdegustowany
Lena jestem z warszawy a ty???/

Gość Smutna Lena
póki co nic nie można zrobić, ale za rok może dwa coś wreszcie z tym zrobię Obiecuję to sobie każdego dnia

Gość Smutna Lena
Ze Śląska no coż zdegustowany...za daleko

lenka nic jeszcze nie przegrałaś:) może czas wziąć sprawy w swoje ręcę.. nie wiem jakie są Twoje problemy, ale myslę że na nikogo nie spada więcej niz może to unieść:)

Smutna Lena, uszy do gory ! wierz mi, ze wiem o czym mowisz... ale to sie zmieni :)

Gość Smutna Lena
To prawda gorzej jak musisz godzić się na coś, co bardzo Ci nie odpowiada Niestety póki co nie masz innnego wyjścia więc musisz :(

Gość Smutna Lena
Nie odpowiada mi że siedzę sama nie odpowiada mi że niby jestem z kimś a czuję się sama chyba nic mi nie odpowiada :(

Gość Smutna Lena
Noi i nawet cyber-znajomi na kaffe też sobie poszli :(