Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paltynowa blondynka

Odżywka****LOreal super

Polecane posty

Gość Paltynowa blondynka

Chciałam polecić wszystkim którzy zmagają się z suchymi zniszczonymi włosami prostownicą i suszarka do włosów Super odżywka po zastosowanie już pospolitego waxu nafty kosmetycznej olejku rycynowego i setek innych odzywek do włosów skusiłam się na Eleseve L'oreala nutrileum z olejkami i teraz wiem że mogę mówic że jest najlepszą jaką z jaką się zetknełam i żałuję że wcześniej jej nie kupiłam liczyłam na ten wax że mi pomoże z moimi suchymi blond włosami ale nie pomógł choć stosowałam go dość długo ponad rok .A po elseve już po pierwszym razie widzę że moje włosy się blyszcza są gładkie jak po prostowniecy.🌼

Gość Paltynowa blondynk

Gość almaza
Pewnie że nalepsza nie równa się z innymi głaciutkie włoski są po niej

Gość zainteresowana też blondynka
Ojjj, to coś dla mnie. Ja mam tragedię na głowie od wielokrotnego rozjaśniania :( Czy to odżywka jest z linii profesjonalnej czy jest dostępna w normalnych sklepach kosmetycznych? I jaka mniej więcej jest jej cena?

Gość czaczacza
na moje rozjaśniane włosy odżywka Loreal Elseve czerwona (do włosów farbowanych) działa cuda. Do kupienia w sklepie, ok.9 zł.

Gość kastaryna
ożywkę można dostac w kazdym sklepi z kosmetykami ta pomarańczowa naprawdę super dział cuda

Gość Ewa123
a jaki kolor opakowania ma a odzywka?