Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość J-Mann

Czy to ma sens?

Polecane posty

oj, no tak bywa widzisz puścił mnie kantem i tyle to się prosto mówi ale bolało i boli ale staram się nie myśleć może stąd moje zamiłowanie do winka, innych alkocholi i paru innych rzeczy, zawsze to sposób aby przez chwilę nie myśleć dzięki za towarzystwo;) smutna lola ---> pisałam do ciebie na gg a ty nic:(

seti --------> no tak;) ale miałam tu na myśli też generalnie imprezy i co się tam znimi wiąże i robienie wszytskiego aby nie siedzieć za długo w samotności

bo już w przedszkolu dzieci wiedzą (tzn. nie wiem czego ich tam teraz uczą ale mam nadzieję ze wiedzą) że najlepsza jest heroinka:P

Dobranoc wszystkim. Przez mój niezbyt dobry natrój nawet nie wiem co napisać :( Może lepiej jak przez jakis czas nie będe nic pisać, wszystko jest bez sensu , a ja po raz kolejny przekonalam sie że jestem beznadziejna :(

Wybaczcie że zaglądam tu dosć nieczęsto... Dzis wróciłem do domu na święta ... byłem ledwożywy ... podróz pociągiem mnie wykończyła... Mała* - nie wszystko jest bez sensu a Ty nie jestes beznadziejna 🌼

hej J - no bardzo szkoda ze tak zadko do nas zaglądasz a sam ten topik założyłeś:) a teraz my, no przynajmniej ja, niewiele o tobie wiemy mam nadzieję ze z okazji świąt dziś wcześniej wyjdę z pracy.......oby mała ---> masz maila, sorki ze taki króciutki🌻 czasem bywa w życiu beznadziejnie ale teraz masz mnie i wogóle nas aby ten czas przetrwać a jak się wygadasz to bedzie ci lepiej mój adres maila znasz:) może dziś z racji ze macie chyba raczej wolne pojawi się tu ktoś wcześniej:) oglądałam wczoraj \"czerwony\" kieślowskiego (sama? nie, nie sama....z amfetaminką;) - piękny film:P)

Hej Ja sama sobie dziś zarządziłąm że szybciej skończe pracę:) było zimno, zaczęło padać więc miałam ochote posiedziec w domku:) Heroinka dziękuje za maila. Wogóle dziękuje tez za to co napisałaś, bo myslalałm ze jak tu pisze to prawie nikt niezwraca na to uwagi a Ty napisałas że mam Ciebie, a mi chyba włąsnie czasem brakuje kogos zeby pogadać. Tylko że na żywo jakoś nie potrafie rozmawiac o problemach i o tym co mnie boli. J-Mann - a co ma sens? Bo dla mnie ostatnio chyba powoli wszystko go traci:( Pozdrawiam cieplutko wszystkich zaglądających tutaj 🌼

Witam:) wszyscy przewnie sprzataja, gotuja, i maluja pisanki;) ja jzu nic dzis nie robie:D

hej 🖐️ Ja dzis z racji wolnego postanowiłem sobie pospać :] ... a sprzatanie i pozostałe przygotowania do świąt bedą po południu... Mala* 🌼 Na koniec (kozystajac z okazji) chciałem życzyc wszystkim szczęsliwych, zdrowych i wesołych świąt, braku zmartwień i mokrego (z umiarem) poniedziałku ;) 🌼🌼🌼🌼

Ja również dziękuje za zyczenia i życzę wszystkim wesołych i pogodnych świąt oraz dużo usmiechu i radości :)

Gość Rimidi
w ogóle nie ma sensu, nic nie ma sensu

\"Nie bójcie się. Jezus z Nazaretu powstał\" Chrystus Zmartwychwstały przezwycięży wszelkie zwątpienie! Radosnych Świąt Wielkanocnych! i radosnego poranka:)

Witam wszystkich. Jak minęły swięta? Mam nadzieję że w miłej atmosferze i z dobrym humorem. Pozdrawiam 🌼

powiedziałam MU ze go kochałam, ze go kocham a ON na to ze po co skoro on mnie nie kocha dałam się zdeptać na własne zyczenie jak on może mnie teraz tak traktować? czemu daję sie tak traktować?

oj już nie jęczę troszkę mi się już poprawił humor a może on naprawdę nie jest mnie wart.......;) a chciałam wam polecić baaaaaaaaaardzo film \"słodki listopad\" utrzymany w stylu komedii romanytcznej ale w sumie to wcale nie jest komedia ale bardzo romantyczny i smutny film o życiu dużo mi dało obejżenie go:) a co to za poświąteczne lenistwo odstawiacie?

Heri no to fajnie , ze pewien kolega poprawil ci nastroj:) ojjjjjj strasznie sie rozleniwilam ale na kafe mam sile pisac toz to sama przyjemnosc:D tego filmu jeszcze nie ogladalam Ale fabula znajoma, czesto sie powtarza, chociaz czesciej o czyms takim w ksiazkach czytam , niz ogladam w filmach, i chyba czesciej to faceci bawia sie kobietami, i \"zmieniaja je jak rekawiczki\"

o jesteś jednak seti:) i aktorzy byli fajni też:P jak mi się pracować nie chce.....:P a ta poprawa humoru ---> to za sprawą w sumie tylko kolegi ale takiego bardzo bardzo dobrego.....:P

heri no jestem troszke nikt mnie nie wygania :D to siedze :o a jak mi sie uczyc nie chce a powinnam:D heri masz kontakt moze z Krukiem??????

oj nie mam miałam napisać do niego maila ale jakoś tak zeszło ze nie napisałam stic mówił ze przestał się kruk odzywać i już...dziwnie tak... a co ty tak po cafe szalejesz?:P

herii:D oj szaleje nudze sie :D a od desti masz wiesci??? zauwazylas ze oni tak razem przestali sie nagle pokazywac na naszymy APELOWYM topicku a Desti przeciez jest zalozycielka:o :D

herii:D oj szaleje nudze sie :D a od desti masz wiesci??? zauwazylas ze oni tak razem przestali sie nagle pokazywac na naszymy APELOWYM topicku a Desti przeciez jest zalozycielka:o :D