Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora_na_wory

czy naprawde nikt nie pokonał problemu worków pod oczami?

Polecane posty

Gość chora_na_wory

jak w temacie... walczę z tym problemem od dłuższego czasu, były i okłady z rumianku, z czarnej herbaty, masaż kostkami lodu, żel arnikowy, kremy: nivea visage, różne z ziaji, bielenda serum, avon z peptydami, różne cuda ze świetlikiem, czasem jest lepiej, ale czasem koszmar! może to kwestia krążenia limfy, złej diety, może komuś się udało tego pozbyć? aha, zaznaczam, że chodzi tu o WORKI, nie cienie, cienie naprawdę można zatuszować, a worki nie bardzo... pomocy!

http://www.naturella.com.pl/product_info.php/cPath/194_213/products_id/475 To jest zel pod oczy przeciw workom. Mam wlasnie zamiar kupic tej samej firmy, tylko przeciw cieniom:) Kolezanki uzywaja zeli tej fimry i slyszalam ze sa REWELACYJNE!!! i do tego takie tanie! sa to bardzo naturalne zele, nawet w aptece mozna kupic (sa albo w sloiczkach albo a malych tubkach). Gdzie sie na nie nie natkne w necie maja same swietne recenzje:D nawet mezczyzni ich uzywaja. Efekty sa ponoc wrecz natychmiastowe. Tak wiec radze wyprobowac ten do ktorego podeslalam ci link. Ponizej masz tez wymienione inne zele do innych dolegliwosci:) pozdrawiam

ja tez walczyłam:) niestety nic nie działa, taka uroda ot co. Mam tak od dziecka, jak oglądam zdjęcia to na każdym mam strasznie podkrążone oczy.

Gość mówicie o
workach pod oczami ( takich napuchnietych "woreczkach" ) czy o cieniach

Gość może spróbuj
zasypiać układając głowę na podwyższeniu

Ludzie, przeciez wyraznie pisze na tej stronce ktora podeslalam: \" Przyczyną powstawania ”worków” pod oczami jest gromadzenie się wody w tkankach, wskutek zaburzonego ukrwienia i spowolnionej mikrocyrkulacji w obrębie gałki ocznej. Biologicznie aktywne wyciągi roślinne zawarte w żelu pobudzają mikrokrążenie, likwidują opuchliznę, zapobiegają powstawaniu ”worków”, uspokajają zestresowaną skórę.\" Wiec zadne spanie na podwyzszeniu nie pomoze, nie gadajcie glupot jak nie wiecie...

Gość chora_na_wory
dokładnie tak powiedziała mi pani dermatolog, kiedy ją o to zapytałam, że to taka uroda... a to chyba nie do końca prawda, wyczytałam gdzieś, że to może być objaw choroby nerek a także niedoczynności lub nadczynności tarczycy ... tych żeli z flos leku też już używałam, co prawda tego akurat z babką nie, więc być może go wypróbuję następnym razem, dzięki:) nadal mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto się takiego problemu pozbył, piszcie proszę!

Gość chora_na_wory
aha, mowa oczywiście o workach, czyli o takich podpuchnięciach, obrzmieniach pod oczami