Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość from hero to zero

Jestem beznadziejny!!!!!

Polecane posty

Gość from hero to zero

Jestem sam chociaż mógłbym być z dziewczyną , która jest świetna, inteligentna, wrażliwa, z poczuciem humoru....ale jest jedno ale....ma grube uda, nogi pośladki.... idzie lato i wiem, że bym nie pokochał jej w 100 %, żebym się wstydził na plaży itp. Wszystkie epitety pod moim adresem są wskazane. Unieszczęśliwiam się na własne życzenie :/

Gość masz 100 racje
jestes beznadziejny!

Gość funny games
nie pękaj stary - po ch.. ci taka słonica ?

Gość phi_
żeczywiście masz problema :O morze ona nie chciała by wcale ciebie. nigdy niebądź taki pewny! :O

Gość phi_
koleżanki mówią na mnie " ty jebana analfabetko !" :( o co chodzi tym krowom ? :(

Gość hahaha dupa blada
a skad wiesz ze ona by Cie chciala ?? :D nie pokochalbys jej w 100% a Ty co jestes taki przystojniak ?? chyba nie :| jezeli tylko jednej dziewczynie sie podobasz :O co ona w Tobie widzi :|

Gość phi_
ZAROZUMIALCU - Z pewnością przejrzała na oczy i ma cię już głęboko gdzieś! :O

Gość from hero to zero
W tym problem, że wiem, że ona by chciała mnie :( bo mi to powiedziała Wszyscy odemnie maj szczypłe dziewczyny, i wiem, że by ją obgadywali za plecami. Wiem oni też są ograniczeni, ale znam ich 15 lat i jednak troche się licze z nimi :/. Ktoś sobie kiedyś może poradził z podobnym problemem ???

Gość wiesz co ...
rzuciłeś ją i masz wyrzuty sumienia, to zachowaj je dla siebie tępaku

Gość phi_
a chociaż loda dobrze robiła ?

Gość nie wchodż w to
laski nie będziesz miał za to kupe znajomych, którzy te laski mają

Gość mam melancholijny dzien
dziwnych masz znajomych, jesli by obgadywali Twoja dziewczyne ze wzgledu na grube uda. Ile oni maja, 15 lat??? Jezeli to tak bardzo Ci przeszkadza, to nie mozesz byc z ta dziewczyna. Zreszta z tego co piszesz wynika, ze nic do niej nie czujesz.

Gość inteligoI
Jesteś skończonym kretynem jeśli tak bardzo liczysz się ze zdaniem swoich znajomych. Dla kogo wybierasz dziewczynę - dla nich ?! :D Daj spokój. Może oni marzą o takiej dziewczynie jak ona, ale ona nie pozwala im się do siebie "zbliżyć". Twoi kumple są pewnie zazdrośni i nie chcą żebyś był z kimś z kim będziesz naprawdę szczęśliwy. Mój kumpel ostatnio usilnie starał się mnie zrazić do jednej dziewczyny opowiadając niestworzone rzeczy :O Po jaką cholerę ?! BO ONA DAŁA MU WCZEŚNIEJ KOSZA ! :O

Gość mlodzik
grube posladki i uda ?!?!- jakie twoim zdaniem to sa grube , tak na oko mozesz napisac jaki nosi rozmiar, bo wiesz moze ona tak naprawde jest szczupla , tylko Ty bys chcial miec takiego szczypiorka?!?!?

Gość mlodzik
bo wiesz jenifer lopez tez ma grube nogi i wielgachna dupe , a jakos dla wielu facetow jest bardzo sexi!! np dla mojego faceta.....

Gość nie kochasz jej i tyle
jak sie kogoś kocha to chce sie z nim byc nawet jeśli nie ma nóg rąk.... mój kolega jest z dziewczyną na wózku po porażeniu mózgowym on jest i przystojny i bogaty i wiesz co? ma w dupie to co powiedzą inni bo dla niego liczy sie miłość ty powinieneś sie wstydzić

Gość from hero to zero
Wiem, że by ją obgadywali bo oni uznają tylko "szczupłe" dziewczyny. Po za tym, że patrzą na urode dziewczyn w pierwszej kolejności to super kolesie, z honorem , na których zawsze można polegać. mam melancholijny dzien Kocham jej dusze....ale wiem, że ciała nie pokocham, a do związku trzeba połączyć te dwie rzeczy:( Nie weim ale pulchniejsze dziewczyny nigdy mi się nie podobały, teraz poznałem jedną wspaniałą dziewczyne i przez zakodowane w głowie uprzedzenia nie moge być szczęśliwy :(

Gość nie kochasz jej i tyle
bedziesz pluł sobie w twarz po latach uroda przemija wręcz po kilku latach wspólnego mieszkania nie ma takiego znaczenia jak na poczatku związku to znajdz sobie szczupłą idiotkę bedziesz codzien oglądał szczupłe uda (oczywiscie do czasu) i bedziesz czuł pustkę w sobie

Gość odchudź ją

Gość chciałabym wiedziec ile masz
lat ?? jest w zyciu facetow taki okres, ze patrza na wyglad zewnetrzny a nie to co dziewczyna ma w "srodku" . Liczy się to, ze laska jest ze mna bo ja jestem Naj.....no i co powiedza inni....... Mam szereg znajomych,ktorzy za ideal stawiali sobie zawsze szczupłe dziewczyny z dlugimi nogami, lekko skosnymi oczami czesto i gesto byly to dziewczyny o typie urody azjatyckiej, czesto tez blondyny z długimi włosami etc etc....byli dumni jak mieli taką laske bo inni im zazdroszcza itp... Teraz gdy ich spotykam na miescie idą z kobietami tzw przecietnej urody , czesto lekko przy kosci, niskie i z krotkimi wlosami.....i dla przykładu na 6 to 3 własnie mają takie zony....a 3 to starzy kawalerowie ktorzy szukali biogin :P Pytając czym kierowali się przy wyborze swoich partnerek....odpowiadali...wiesz urzekła mnie swoją osobowoscią, tym Czyms :) A starzy kawalerowie odopwiadali....ze szukali idealu, ktory tak naprawde nie istnieje..... Olej swoich kolegow, niech se gadają , a jezeli nie bedą Cie akceptowac ani Twojej dziewczyny ani tym bardziej Ciebie.....tzn ze nie są godni Twojej przyjaźni........... A co do Ciebie samego....jezeli wstydzisz się Jej , Jej urody wyglądu to dla mnie jestes zwykłym dupkiem i szkoda mi dziewczyny.....

Gość from hero to zero
lat 21 Wiem, że jestem dupkiem...umiem to powiedzieć do lustra, tylko nie wiem dlaczego tak jest, że ten "mankament" tak mi przeszkadza. Wpływ znajomych? czasopism? telewizji?

from hero to zero Jestes naprawde ograniczony.Koledzy sa dla Ciebie wazniejsi niz wlasne szczescie.T o Ty bedziesz zyl cale zycie z kolegami??? Obudz sie chlopcze.Faktycznie jestes strasznie dziecinny.

Gość sexiii-21
po prostu rośniesz,jestes dziecinny wspólczuje

Gość slodziutka.......
beznadziejny to malo powiedziane!!!co z tego ze ona ma pulchne uda?gdybys ja kochal to akceptowalbys ja w 100%!! a jesli ci to przeszkadza to zawsze mozesz z nia pocwiczyc,mozecie razem chodzic na silownie,na basen,biegac razem,na pewno to was zblizy do siebie a przy okazji oby dwoje stracicie troszke tluszczyku.jesli sie czegos bardzo chce to zawsze jest jakies wyjscie!!!jestes ograniczony i nie zaslugujesz na ta dziewczyne!!a co bedzie jak ona schudnie,zrobi sie z niej zajebista laska ze az ci oczy wyjda na jej widok?wtedy ona powinna powiedziec tobie: spadaj frajerze!!!zycze ci tego!!!!!

Gość nataliaaaaaaaaaa
wiesz co? to może daj sobie spokoj (skoro taka podejmujesz sam decyzje).. nie bede rzucac epitetow, mam tylko jedną prosbe. Jedną jedyna. Błagam nie mów jej tego. Nie mów jej tego prosze.. Skoro fajna dziewczyna to szkoda aby skonczyla jak schorowany wieszak czujący do siebie odraze. Aby na jakas anoreksje chorowała i inne odmiany. Niech po prostu nie skończy jak ja. Jest wrażliwa? eh co ja pytam .. napewno..

Gość Zgryzota
DAj dziewczynie spokuj chyba nie jestes jej wart, kurcze ja nawet nie wierze ze mozna tak glupio myslec szok! Mam nadzieje ze Cie nie znam i nie poznam. Z powodu glupich nog i kolegow spod bloku...

Gość anieliczka
Oj przestańcie. Mi się też wydaje że to prowokacja ale może tak nie być i to nie znaczy od razu że jest jakimś straszym dupkiem. Nikt mi nie wmówi że to jest kompletnie nieistotne. W tym wieku wydaje nam sie że wazne jest jak postrzegają naszych partnerów koledzy i mi się wydaje że to jest CAŁKOWICIE normalne, co nie znaczy że dobre. Ja Ci powiem jedno (zakładając że to nie prowokacja), nie trać szansy! Jesli pokażesz że się jej nie wstydzisz to: 1) ona poczucie swoją wartosc i zakład że moment i ładnie schudnie 2) twoje środowisko zobaczy w niej to co Ty widzisz. Tylko musisz się tego nie bać 3) charakter jest najważniejszy i jej wygląd może się znienić, a te wszystkie laleczki to możesz sobie nad łóżkiem powiesić. Chcesz się tylko na nie patrzeć czy rozmawiać? 4) pokochasz pokochasz, bo chemia jest i to widać (dalej zakładając że to nie prowokacja, myslę kurde że nie ;) ). Faceci mają zakodowane tylko że dziewczyna powinna mieć proporcje i nie być wielorybem. Reszta to wymysł mediów ;)

Gość from hero to zero
też bym chciał, żeby to był żart, ale to niestety moje życie :/ Mam tylko jedno pytanie, czy jest taka kobieta co może śmiało powiedzieć, że nigdy nikogo nie odrzuciła ze względu na urode???