Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niobe

Plączą się nam losy, smutne twarze dwie, cichy wzrok tęsknoty... Kocham Cię

Polecane posty

Wczoraj znowu powiedziałam mu, że go nie kocham, że moje słowa i zachowanie o niczym nie świadczą, nie ma w nich ukrtyego sensu a ja Cię kocham, już drugi rok, dlaczego nie umiemy o tym rozmawiać??,

Ja chcę tylko, żeby wiedział, że go kocham, pórbowaliślmy już rozmawiać, ale on zaprzeczał sam sobie, widziałam blask na twarzy to już zgasło, chcę, żeby to przeczytał to

Niobe a nie mozesz mu poprostu powiedziec prawdy? Sama piszesz ze mowisz mu ze go nie kochasz a jednak jest odwrotnie.Dlaczego tak sobie komplikujesz sprawe? Ktos musi zrobic pierwszy krok i powiedziec w koncu prawde,bo zameczycie sie.

Powiedzieć, napisać teraz na GG, Kocham Cię, nękam Cię, bo Cię kocham??, bo ja go kochamm, gorąco mi jak o tym myśle, niewygodnie z tą myśłą, niedobrze strasznie...

Gość zzaa
Miłość to obłuda którą kobiety oszukują mężczyzn W życiu pięć kobiet opowiadało mi jak mnie kocha powiedziałem tylko jednej z nich kocham cię. Skutek? Nagroda? Po kilku miesiącach kiedy brakowało mi czasu przez pracę, weszłe za przepropszeniem (też przez nią ) w wielkie g... z którego wyszłem, zaczynało się ładnie układać. Nagle usłyszałem "zwracam ci wolność". I po dwóch czy trzech dniach miała "oficjalnie" "nowego chłopaka" Słowo kocham w ustach kobiety to OBŁUDA!!!!