Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grey

Niskie czolo, a grzywka

Polecane posty

Postanowilam calkowicie zamienic fryzure: mam naturalnie krecone wlosy, dlugosc do ramion. Musze podciac koncowki i to nawet calkiem sporo, bo mam bardzo zniszczone. Chcialabym je wyprostowac i sprobowac moze zrobic sobie grzywke. Jednak mam niskie czolo Ok. 5 cm od brwi. Czy grzywka jest mozliwa? Niektorzy mowia, ze nie pasuje komus z niskim czolem. Boje sie, ze jak juz bede miec grzywke i bede chciala wrocic do kreconych wlosow, to zrobi sie TRAGEDIA. Co radzicie? :)

Moze jest wrod Was ktos \"pokrecony\", a teraz ma proste i grzywke na dodatek? No i niskie czolo :) ;) ;)

Gość mialam grzywkeeeeeee
mam proste wlosy,nigdy nie mialam kreconych,ale mam niskie czolo. Kiedys postanowilam sobie zrobic grzywke,tragedia normalnie,wygladalam jak idz stad i nie wracaj,na dodatek mam okragla buzie. Ale serio strasznie wygladalam! Po jakims czasie poszlam do stylistki,ktora powiedziala mi jakie kolory mi pasuja,jaka bizuteria i powiedziala ze w zadnym wypadku grzywki!Mam krotka szyje tez (to tak nie na temat),zawsze bylam przekonana ze normalna mam szyje,powiedziala mi ze nie mam nosic golfow tylko dekolty,a ja za bardzo za dekoltami nie przepadam:) Ale wracajac do tematu...... Nigdy juz potem grzywki nie mialam....

Chyba tez zrezygnuje z tej grzywki.... Moja twarz takze nie jest specjalnie szczupla :)