Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fidodido

Proszę o komentarz - oszuści na allegro!!

Polecane posty

to co napisze nie jest żadną reklamą ... chce wręcz żeby topik był anty reklamą - wieku z nas korzysta popularnego serwisu aukcyjnego ...na a ...np alledrogo na niego niektórzy mówią :) ostatnio zbulwersowała mnie jeda rzecz na tym alledrogo .... że serwis ten mimo pozornej walki z oszustami ...(szumnie opisywane w mediach, sporadyczne przyadki złapania jakichś małolatów na przekrętach ze sprzedażą fikcyjnych telefonów) serwis ten toleruje oszustów!!!! przykład takiego tolerowania - zobaczcie jednego z użytkowników: jego karta komentarzy: http://www.allegro.pl/show_user.php?search=APTEL użytkownik ten ma ponad 80 tys. komentarzy, ale UWAGA ponad 1800 sztuk to NEGATWY ....dla mnie to jest oszust!!!! .. i proszę: nie ma zablkowanego kont .... przeciesz ręce opadają jak sie na to patrzy !! i gość ma aktywne konto ..przy 1800 negatywach; prosze komentarze a może mnie to tylko bulwesuje, może to normalne w PL .... fidodido

Gość alle alle
ale niestety tak to jest: tacy oszuści typu wymieniony APTEL i inni jemu podobni, dla allegro to kury, które znoszą złote jaja - płacą gigantyczne prowizję - allegro nie zablokuje konta kurze, która znosi mu złote jaja :)

Macie rację, oczywiśćie, ale co powiecie o ludziach, którzy nadal kupują, mimo tylu negatywów u kogoś takiego? Kupił koleś jedne głośniki, czy tam coś, zepsuły mu się po 3 tygodniach, a on furt, kolejne kupuje u tej samej osoby... :o

Gość www.OSZUST.org
APTEl nalezy do grona największych sprzedających na allegro tzw.BISKUP. Stosunek pozytywów do negatywów (%) jest słuszny i nie ma w tym wypadku blokady. Dzięki temu gigant może sobie raz na jakiś czas ospuścić sprzedaż i pozwolić na negatywa. Swoją drogą... chyba nie macie pojęcia co się dzieje na Allegro i jak bardzo ;przekupny jest to serwis. Dlatego stworzyliśmy forum dla osób które czują się pokrzywdzone przez serwis i/lub kontrahentów - zapraszam możecie poczytać więcej na www.OSZUST.org

Gość la sombra
Ja w ogole nie rozumiem allegro. Jeden facet zasluzyl na negatywa, ale mu go nie wystawie, bo na pewno sie odwdzieczy tym samym, mimo iz ja bylam w 100% w porzadku. W ten sposob niepowazni ludzie maja same pozytywy, bo ludzie boja sie wystawiac negatywow.

Gość jkgjg
Allegro to lipa! Nie chce mi sie czekac na zakonczenie akcji 2 tyg.

Kupiłam na podobnej aukcji stojak do garderoby,te wszystkie produkty to buble !!!!!!! :-(

Gość za słowo oszust
możesz zostać pozwany do sądu - iżyczę Ci zeby tak było. Sprzedawca ma 136854 KOMENTARZY (od 96880 Użytkowników) wiec te 1800 to PIKUŚ już wysyłam sprzedawcy link do Twojego posta i obyscie sie w SĄDZIE spotkali bo nazwać oszustem mozna kogos TYLKO na podstawie PRAWOMOCNEGO WYROKU sądu

Gość autorko co ty piszesz
widzisz jaki procent jest negatywów????????? W porównaniu z pozytywami malutki, a przy takiej liczbie kupujacyh zawsze znajdzie się ktoś komu się coś nie podoba. Za tego "oszusta" to facet może Cię pozwać.

Gość aptel
odstąpić od umowy może każdy konsument . Ma na to 10 dni od momentu otrzymania przesyłki . Zapraszam na nasze aukcje :)

APTEL to milioner... typowa maszynka do pieniedzy - cyniczna, bezduszna, bezczelna zlotowa ktora nie mysli jak czlowiek tylko jak robot albo skrypt - wciska kit, czesto okropny chlam, klamliwie opisujac aukcje ale jednoczesnie tak, ze nie ma sie do czego doczepic... u mnie juz dawno skreslony z listy sprzedawcow ale dla allegro jest zlota kura jak ktos slusznie zauwazyl, mozliwe nawet ze to jakis znajomy kogos z allegro bo jeszcze nie spotkalam sie z zawieszeniem mu konta... a normalnym ludziom zawieszaja po kilku negatywach czasem!