Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesia1234567

Kobietki to do WAS...

Polecane posty

Gość agniesia1234567

Kobietki pomożcie. Ide niedlugo do lekarza do gina juz zdecydowalam ale moze wy cos mi podpowiecie....a wiec ... - kochanie sie w dni płodne jak i niepłodne bez zabezpieczenia; - test robiony przed okresem wynik negatywny; - okres w terminie, ale 3 dniowy (zawsze 4 lub 5 dni) skąpy,moglabym powiedziec nawet ze bardzo skąpy; - ogromny apetyt na rzeczy ktorych nie tykałam w nadmiarze; - ból brzucha; - ból jajników, takie ciągnięcie, uczucie ze za chwile dostanę miesiączki....

Gość eden
eee tam wcale nie musi byc ciąża,głowa do góry :)

Gość ooooooo
no dla mnie to ciąża

Gość zuzia lalka nieduza
Ten skapy i krótki okres jest najmocniejszym argumentem za tym, że mogłaś zajść w ciąze

Gość agniesia12345567
ide niedlugo do lekarza w tym tygodniu, ja jakos nie wiem ale nie czuje sie abym była w ciąży chociaz przeogromnie bym chciała, ale naprawde inaczej sie czuje ( czasami ok a czasami to tak ze brrrr) i tak jest od około przeszło 2 tygodni

Gość agniesia12345567
a tak wogole to z tego co czytalam i na forum i w innych źródłach to kobiety jesli juz mają okres to jest on jednodniowy a mój trwal prawie 3 dni tyle ze był NIEZWYKLE skąpy....był ale tak jakby go nie było. :-)

Gość agniesia1234567
kochane mam jeszcze od kilku dni rozwolnienie nie duze ale jest, wzdecia brzucha.

Gość kati27
no ja wlasnie tez mam bole brzuchai jajnikow i od pewnegi czasu probujemy z mezem chcialabym wiezyc ,ze to ciaza

Gość agniesia1234567
no i wizyta u gina odbyta....pani dr powiedziala ze ona nie widzi tutaj nic ale moze to jeszcze za wczesnie aby mogla cos poczuc....:-( przepisala kwas foliowy