Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaaaaaa

pomóżcie mi kobietki bardzo was prosze!!!

Polecane posty

Gość zalamanaaaaaaaa

jestem w kropce bo nie wiem co robic. przez tydzien bralam antybiotyk ktory obniza dzialanie tabletek anty i wtym czasie wspolzylam bez zabezpieczenia i wdodatku wzielam raz tabletke po 14 godzinach wiec ryzyko na zajscie w ciaze jest duze poradzcie mi bo nie wiem czy powinnam odstawic juz tabletki czy nie???? bo zostalo mi chyba z 10 , ale boje sie ze jezeli bede brala je do konca to moze to miec jakis wplyw na ewentualnie poczete dziecko, ale znowusz jak nie jestem w ciazy i i nie bede brala tych tabletek to chyba rozreguluje sobie calkiem cykl. prosze was pomozcie mi dodam ze wspolzylam prawie codziennie

Gość zalamanaaaaaaaa
prosze o szybką pomoc to dla mnie naprawde wazne

moim zdaniem za bardzo panikujesz, weż tabletki do końca opakowania i czekaj na okres jeśli się pojwi znaczy że nie ma żadnej ciąży, jesli nie wtedy możesz dopiero zacząć się martwić. Nawet jeśli doszło do zapłodnienia tabletki nie bedą miały negatywnego wpływu na dziecko. Jeśli teraz odstawisz tabletki potem organizm będzie Ci wariował. Głowa do góry. Jestem niemalże pewna że w ciązę nie zaszłaś.

Gość zalamanaaaaaaaa
uff... az mi sie lżej na sercu zrobilo czyli jest pewnosc ze tabletki nie zaszkodza jesli juz jestem w ciązy?? bo to czy jestem w ciazy nie jest dla mnie tragedia ale najgorsze wlasnie jest ze nie wiem co z tymi tabletkami bo na ulotce jest napisane zeby nie przyjmowac w czasie ciazy lub jesli sie podejrzewa ze sie jest

no tak w ulotce jest napisane ale ja znam przypadek z autopsji, dziewczyna zaszła w ciąże pomimo zażywania tabletek i nie wiedziała o tym i brała tabletki ponad 2 tygodnie, dzidzi nic się nie stało, ciąża była prawidłowa, wszystko skończyło się dobrze. To też oczywiście zależy od organizmu kobiety ale moim zdaniem nie powinnaś się martwić, bo nawet jeśli działanie tabletek było obniżone to wątpie żebyś tak szybko dostała owulacji. Nieraz po odstawieniu tabletek czeka się na okresy owulacyjne przez pół roku:) Pozdrawiam

Gość zalamanaaaaa
liczylam na większą pomoc :(

Gość zalamanaaaaa
:(

Gość ciocia mania
a na co więcej liczyłaś? zaałaś pytanie masz odpowiedź....co myslisz, że wszyscy będą Ci odpowiadać?

Gość zalamanaaaaaaaa
wiesz to jest opinia jednej osoby myslalam ze moze ktos jeszcze mial podobną sytuacje i pomoze

Gość Olciaaa
Proponuje test ciążowy.Zrób go za ok. tydzień.

Gość Olciaaa
poza tym głowa do góry.Tez słyszałam, że antybiotyki moga zmniejszyc działanie hormonów.Ale przecież antybiotyków-ich rodzajów jest wiele,niektóre z nich zapewne nie osłabiaja działania hormonów.Zrób sobie teścik za kilka dni.

Gość zalamanaaaaaaa
najchetniej to bym juz dzisiaj zrobila sobie test ale raczej chyba nic nie wyjdzie bo jeszcze za wczesnie , a co do antybiotyku to w ulotce pisalo ze ten co akurat ja bralam obniza dzialanie tabsow

Gość zalamanaaaaaa
dzisiaj kupilam sobie test , zrobilam i jak na zlosc wynik wyszedl bledny, nic sie nie pokazalo ale jestem wsciekla