Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszyczek

SZCZUPŁA A CHUDA DZIEWCZYNA GDZIE WIDAC GRANICE???

Polecane posty

Gość tarele morele
pamietajcie ze telewizja i zdjecia dodaja 5 kg!

hehe,a co sądzicie o figurze np.Anki Muchy?Nie wiem ile ona ma wzrostu.Moim zdaniem ma kobiecą figure,ale do najszczuplejszych jej nie zaliczę.Jednak na pewno taka sylwetka podoba się wielu facetom:)

Gość koszyczek
figura anki muchy raczej mi sie nie podoba za bardzo jest taka w ramionach szeroka i tu brzuch razem z piersiami jakos tak jakby napakowana była sory za okreslenie ale tak mi sie kojarzy a tu od pasa juz ok szczupła :)

no,mi też się tak wydaje,że kobieta powinna mieć szczupłe ramiona,średni biust,wąską talie,szersze biodra,szczupłe(ale nie kościste)nogi.Taka sportowo-kobieca sylwetka jest moim ideałem:)(tzn.ja bym chciała tak wyglądać,jednak musze jeszcze nad tym troszkę popracować).

Gość iko
Mucha ma taka sobie figure,jest kwadratowa,natomiast bardzo chuda jest Kręglicka i Koroniewska,wygląsają obrzydliwie,chociarz kręglicka ma bardzo ładna twarz,nie wiem po co się tak katowac,jeść jeden liść sałty dziennie i tak za parę lat będzie wyglądać okropnie i tylko operacja plastyczna jej zostanie

Gość koszyczek
iko a nie pomyslales ze one moze sie wcale nie katuja zadnymi dietami tylko takie maja geny jedni wlacza z nadwaga bo zjedza byle co i juz tyja a inne nie i wcale sie nie musza do tego głodzic .....

Koroniewska była kiedyś grubsza,jednak źle nie wygląda,bo ma okrągłą twarz.Natomiast Kręglicka pewnie ma taką przemiane materii.Nie sądzę,aby 40-letnia kobieta katowała się restrykcyjnymi dietkami.

Gość yruryur
no jaka?uuut

Ta 4 od góry zaliczana przez Plomykowke do chudzielców wyglada jak z Oświecimia :(