Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Poulo

Dziewczyny chcialbym sobie kupic jakis zapach

Polecane posty

Czy np na stadionie mozna kupic orginlany zapach macie jakis sprawdzonych sprzedawcow, u ktorych kupujecie i wiecie,ze sa one orginalne znacie takich sprzedawcow? Mozecie mi polecici,bylem wczoraj na stadionie i bylo duzo stoisk no ale wlasnie nie znam sie i dlatego was pytam. Pozdrawiam i zycze milego dnia

Gość koszyczek
wiesz a ebayu jakis facet sie ogłaszał z oryginalnymi perfumami i dosyc tanimi z tego co było widac to on był z wawy i mozna od niego kupic chyba bezposrednio a ceny miał dosyc niskie a kupujacych tez było tak mi sie wydaje bynajmniej......

Gość nie to juz przesada
reklama? hihihi

Dystrofia,ale nie chce mi sie tych wszystkich przelewow robic za duzo z tym roboty,dlatego pyta,aby bezropsrednio ze sprzedawca patrzac mu lub jej (bedzie lepiej o wiele)w oczy i wyprobowac zapachy,a tak przez net nawet nie wyczuje jak pachnie.

Gość koszyczek
poulo zajrzyj na ebay z tego co pamietam tamten facet umaiwaił sie z klientami na miescie nawet pisał chyba w jakich dzielnicach wiec moze to zobacz mozna sie przekonac czy nie podrobki a nie ze kupujesz i juz sie nie mozesz wycofac

Gość a ile chcesz wydać i jakie
zapachy lubisz?

Mam 150 zl wiec za duzo pieniazkow nie mam. Dlatego chcialbym gdzie jest taniej,a tak przez komputer nie bardzo wiem,ze sa uczciwi sprzedawcy,ale ja wole najpierw wyniuchac. Lubie zapachy cytrusowe slyszalem,ze Mania chyba Armaniego bylaby ok,no ale nie wiem jak pachnie

markowe perfumy sa po kilka stow.a taniocha ma w sobie 99% spirytusu wiec szybko sie zapach ulatnia.jesli wolisz podrubki to polecam bazar.wygladaja jak oryginaly.

I dlatego chce wyprobowac na skorze najpierw,a nie kupowac w ciemno Naprawde myslisz,ze prfumy ze stadionu to podrobko,chyba ktos sprzedaje orginaly tylko kto???

Gość koszyczek
poulo w sephorze w paryzu za ta kase co masz kupisz pozadne perfumy i to oryginalne a przy okazji sie wypisukasz ile tylko innymi:P

Gość forum Zakupy proponuje

Gość kup u Hrabiego Zen Horst
ma odpowiedniki znanych zapachów i tylko po 30 zł za 30 ml, zapachy są naprawdę piękne i bardzo długo się trzymają. Stężenie olejków, to 20 % Nazwa firmy, to Federico Mahora

Zalozylym ten topic na watku Zakupy,ale przeciez nie mialbym odzewu. Wlasnie ponawiam pytanie wiecie cos o sprawdzonych sprzedawcach ze stadionu dzisiaj akurat planuje wypad

oryginaly maja to do siebie ze utrzymuja zapach okolo doby a nie 2 godziny wiec wyprobowac na bazarze mozna i przyjsc na drugi dzien jesli stwierdzisz ze to jest oryginal to najlepszy sposob nie spiesz sie.

Dzieki dystrofia przejzalem,przejzalem wygladaj na orginalne tylko jakby jeszcze zapach bylo przez lacze czuc:)

Dzieki Dystrofia lece na stadion poszukac popytac moze bedzie stoisko,gdzie bedzie okazja zapytac ludzi ktorzy tam kupuja czy perfumy sa orginalne Pozdrawiam pa