Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odważyłam sie

Wydepilowałam bikini woskiem

Polecane posty

Gość odważyłam sie

wcale nie było tak źle!

a sama czy u kosmetyczki??? ja chce isc do kosmetyczki ale boję sie ze umre z bolu albo ze mi sie wybroczyny zrobia

ja sie zawsze depiluje sama, bikini takze. Pierwszy raz bolal dosyc mocno, ale juz 2gi to byl normalny. Przy pierwszym mialam takie since male, znikly po 2 dniach, teraz mi ie nie robia. Skora w tym miejscu jest szczegolnie wrazliwa, a na dodatek byla nieprzyzwyczajona do takiego traktowania. Ale teraz naprawde jest ok, kora jest gladziutka.

Gość ja bym na twoim miejscu
kupiła sobie zwykły strój kapielowy...nie ma tylu włosów co bikini :-o:-o:-o

Gość dziewczyny ale
co macie na mysli mówiąc bikini? okolice pachwin i wzgórka czy wargi?

Gość ja tez musze ogolic
bikini...strasznie mi brosło przez zime. jest białe w jasne kwiatki, wiec wloski widać. jaki jest najlepszy sposob ogolenia bikini aby nie zniszczyc materiału???

Odradzam depilowanie bikini i wzgórka depilatorem elektrycznym. Owszem włosy rosną słabsze, ale przez to wrastaja w skóre i robią się czerwone pukciki. wróciłam do golenia tych okolic i skończyły się moje problemy. Depilatorem elektrycznym depiluję tylko łydki i pachy :)

Gość A wiecie co to
jest bikini ?

Gość use
Ale się dziewczyny czepiacie :P Każdy wie o co chodzi z tym bikini :P Powinno się mówić oklice bikini?

Gość odważyłam sie
WSZYSTKO wydepilowalam! :) ból był ale wcale nie taki straszny, bez przesady. Przezyjecie :)

Gość Lodziara Bambino
Nakupilam sobie swiec aby miec duzo wosku do depilacji. Mam tez garnek w ktorym ten wosk stopie. Co dalej?

Gość odważyłam sie
nakladasz i rwiesz ;)

ALe niektore z was to sa puste. Nie macie sie cego czepiac, widocznie wy lubicie miec zarosniete BIKINI :) Ja epiluje cieplym woskiem i jestem zadowolona, nie polecam natomiast depilatorm elektrycznym, boli bardziej niz woskiem, golenia tez nie polecam, same zobaczycoie dlaczego jak bedziecie systematycznie golic (wlosy bede rosnac coraz dalej i dalej)

Gość use
Powinno się mówić "okolice bikini"? Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość use
Czy wosk miodowy można kupić, czy trzeba go zrobić?

Gość Majka777
Dziewczyny opamietajcie sie i poco to wszystko kto komu wiecej dokopie... Nie lubicie sie okej ,wiec sie ignorujcie i final. Milego dnia!

Gość fdvdvd
gdzie mozna kupic wosk i za ile? pozatym jak to sie nazywa wosk do golenia? czy jak;)?

Gość ja laserem to robie

ile placisz za laser? Poprostu wosk do depilacji na cieplo. Pisalam juz ze mozna go kupic an allegro lub w urtowni kosmetycznej (u mnie kosztuje 11 zl jedna rolka), na allegro sa tansze ale do tego dochodza koszty przesylki wiec czasem wychodzi na to samo. Mozna tez kupic wosk w puszce.

Gość ja to laserem robie
400 zl za zabieg pierwszy, nastepne sa tansze

Gość ja używam kremu
veet duo bikini. nie boli jak przy wyrywaniu i nie kłuje jak po goleniu:)

tego nie wiem, ale nie radze pensetka, tyle bolu. Juz lepiej woskiem b onaraz mozesz duzo wyrwac, po co sie tak meczyc.

No dobra, ale ile kosztuje taki zabieg u kosmetyczki... I czy bylyscie na depilacji glebokiej... czy jakiesj :> Jakie sa wogole ceny ktos wie

Gość Tifio
Jaki jest najlepszy wosk do stosowania w okolicach bikini?? prosze o rade bo musze cos z tym zrobbic do koca tygodnia.

ceny depilacji sie wahaja, wszystko zalezy od standardu salonu oraz jego lokalizaji, podam wam przykladowe ceny: bikini - 2ozl cale nogi - 6o nogi do kolan - 35 Ale ceny moga oczywiscie byc wieksze lub mniejsze od tych. Podalam ceny jednego z salonow. Dziewczyny czytajcie uwaznie, juz chyba ze 2 razy pisalam ze do depilacji bikini najlepszy jest wosk miodowy (mowie tu o wosku na cieplo), bo jest on do grubych wlosow.