silenzioso 0 Napisano Kwiecień 2, 2006 Zna ktoś? Najlepiej by było żeby to była kobieta... Chodzi mi o wizyty kontrolne- typu cytologia oraz przepisywanie pigułek, nie prowadzenie ciąży :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maxania Napisano Kwiecień 2, 2006 Ja znam. Pani dr Szymańska-Bujecka. Przyjmuje na ul. Hipotecznej. Polecam... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dunia26 0 Napisano Kwiecień 2, 2006 Polecam dr Ziaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silenzioso 0 Napisano Kwiecień 3, 2006 a ta dr z Hipotecznej to mila jest? chodzi mi o to czy mozna ja o wszystko zapytac i czy jest u niej atmosfera normalna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta grzechu warta Napisano Kwiecień 6, 2006 Janina Buczko-Swietlicka, gabinet prywanty na Glebokiej 10. Gdzies w szpitalu tez pracuje. Fajna babka, wszystko wyjasnia, zartuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silenzioso 0 Napisano Kwiecień 6, 2006 hmm moze ktos jeszcze mi pomoze? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NFZ vs prywatnie Napisano Sierpień 21, 2012 Kazdy ginekolog który wypracuje sobie renomę raczej nie przyjmuje na NFZ. Zresztą tak działa cała Polska służba zdrowia :-/ musisz zacząć szukać nowego młodego lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach