Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angula

powazny problem

Polecane posty

Gość angula

chodzi o to ze w poniedzialek uprawialm sex z chlopakiem i lekko krwawilam troche mnie bolał brzuch jak przed okresem.Na drugi dzien dostalam okres i o 21 wzielam 1 tabletke .czy powinnam wziac ja w poniedzilaek czy we wtorek tak jak to zrobilam? a moze potraktowac to jak pominieta tabletke i wziac o 1 mniej z opakowania?pomocu!!

nie rozumiem... czy to bylo pierwsze twoje opakowanie??? bo jesli nie to przeciez tabletki bierze si epo 7 dniowej przerwie a nie w pierwszy dzien okresu. a jesli pierwsze opakowanie - to wtedy kiedy masz pierwszy dzien krwawienia i tutaj nie moze byc mowy o pominieciu tabletki

Gość angula
to 1 opqkowanie i nie jestem pewna co do daty 1 dnia okresu,bo w poniedzialek moglam poprostu plamic po stosunku a we wtorek dostalam normalnie okres

Gość angula
a o to pominiecie chodzi mi w cudzyslowie czy jezeli wzielam tabletke we wtorek a nie w poniedzialek to powinnam potraktowac to jak zapomnienei wziecia i nie brac 21 tylko 20

no to skoro to byl pierwszy dzien okresu, to wzielas ok. ale jesli masz watpliwosci (ze moglbyc dzein wczesniej) ja bym na twoim miejscu przez tydzien przynajmnije uzywala dodtakowego zabezpieczenia.nawet i lepiej zeby dluzej - tak na wszelki wypadek - najlepiejdo konca tego cyklu. bo jelsi bierzesz tabletki nie od pierwszego dnia cyklu to antykoncepcja nie jest zachowana! a skoro ty masz watpliowsci to chyba lepiej uwazac przez ten cykl

Gość angula
a nastepne opakowanie zaczac w poniedzialek czy we wtorek? to zaczelam we wtorek ale nie wiemj czy poprawnie

Gość Gin z Kresow
A ocet Pani zastosowala po stosunku? Bardzo skuteczny i sprawdzony sposob nasz przodkow.

Gość angula
po co mi ocet? uzywalam prezerwatywy

Gość jagoo
a nastepne opakowanie po 7 dniowej przerwie