Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkjalsdkfjalsdkfjl

jak schudnąć z twarzy?

Polecane posty

Gość fkjalsdkfjalsdkfjl

oprocz tego ze od przejadania sie ostatnimi tygodniami bo ogoreczki i pomidorki nei moglam sobie odmowic mam wielki brzuch to na buzi jestem okragla jak ksiezyc. z profila jak napompowana banka :O jak schudnac z twarzy? oprocz tego ze postaram sie mniej jesc i wicej cwiczyc, czy sa jakies sposoby domowe na to? moze mycie lodowata woda? albo masaz?? zeby ujedrnic? pomocy :(

Gość też chcę wiedzieć

Gość pyzata
ja też jestem tego ciekawa jak można schudnąć z twarzy.Ogólnie jestem szczupła,nie mam nadwagi ....ale twarz zawsze mam taką ogrągłą i pyzatą,jak kiedyś chciałam się odchudzic(myślała,ze schudnie mi twarz)to schudłam wszędzie ale nie na twarzy:-o

Gość roua
najszybciej u odchudzajacych sie kobiet maleje biust i policzki

Gość pyzata
owszem biust mi zmalał podczas odchudzania(choc wczale tego nie chciałam bo i tak mam mały)ale twarz nadal jest pyzata😭

Gość fkjalsdkfjalsdkfjl
u mnie bylo tak samo z biustu mi spadło ale i z twarzy... z tym ze skora troszke wisiala na twarzy mysle ze dobrym rozwiazaniem byloby zastosowanie jakiejs rozsądnej diety plus pielegnacja twarzy typu wlasnie masaż kostkami lodu bo przeciez to ujędrnia i krem jakiś ujędrniający....

Gość pyzata
a jak opytcznie chociaż mozna wyszczuplic twraz?Jakaś fryzura,odpowiedni kolor wlosów,makijaz?

Gość fkjalsdkfjalsdkfjl
raz dwa trzy proba emotikonek ❤️ 🌼 :classic_cool: 🖐️

Gość zamaist spi
trzeba napisać spioch [😴

Gość kamcia1
hej, jest taki krem do twarzy dax cosmetics magic kontur krem geometryczny rzeźbiący kontur twarzy koszt 45 zł

Gość kamcia1
a co do fryzury to najlepiej zaczesac włosy do góry kita lub kok zaczesany, nigdy nie długie kręcone włosy one tylko poszerzają

kamcia- z tym kokiem to się nie zgodzę bo widac calutką twarz, proste włosy do ramion

Gość kamcia1
no i co z tego ze widac twarz dlaczego ona ma ją ukrywac, pytanie brzmiało jawyszczuplic.

Gość kamcia1
a propo kobiety na tej stronie co podałas to ona ma okagła twarz i długie rzadkie włosy i raczej ta fryzura twarzy nie wyszczupla a zreszta i po co akurat jej w tym do twarzy

Gość tak długo jak
Proponuję przejść się wieczorową porą w najgorszej dzielnicy w mieście :) Masaż twarzy gwarantowany, gdy opuchlizna zejdzie będzie cacy :)

Gość NAJLEPSZY
Najlepszy,niezastąpiony sposób! JAK NAJCZĘŚCIEJ BRAĆ DO BUZI i ruszać,ruszać,ruszać!!!!!!!!

Gość hahaaaaaaaaaaaaaaa
:D

Gość Odpowiedzialka
Po prostu dużo sportu .. :D ja miałam okrągłom twarz jak księzyc i grubą i już jest git :D . mam nawet dołeczki ^^

Gość gość
wpisz sobie w google - xxally radzi jak szybko schudnąć