Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angouleme

problem z erekcją

Polecane posty

Gość Angouleme

Możliwe że był już podobny topik, ale prosze pomóżcie. Jestem ze swoim chłopakiem ponad rok, żadne z nas nie kochało się wcześniej. Oboje chcielibyśmy spróbować. Często pieścimy się na wzajem, zdarza się oral, ale kiedy chcemy póść na całość to chłopakowi "więdnie". Wystarczy wyciągnąć kondoma. żadnych innych problemów z erekcją, poza tym jednym. Nie wiemy co z tym fantem zrobić.

Gość psychodeliczny strach
przd zblizeniem z kondomem?

Gość byly juz takie topiki
poprostu znowu nie chce sie szukac! to reakcaj na stres! Twoj chlopak bardzo by chcial i rownoczesnie boi sie, ze mu cos nie wyjdzie. to bardzo stresujaca sytuacja i nastepuje blokada i uposledzenie erekcji (erekcja nie wystepuje, albo szybko zanika, albo nie jest pelna itd.). cierpliwosc, poczucie akceptacji, swiadomosc ze wszystko jest w normie, Twoja rola zeby nie czul sie z tym zle (i tak sie czuje napewno okropnie) i samo przejdzie! nie dokonywac prob na sile, tzn. erotycznie seksulnie itd. jak najbardziej, ale na sile dazenie do penetracji! sa ciekawsze sposoby na poczatek zeby dac sobie przyjemnosc!

Gość Angouleme
Właśnie też mi się wydaje że ma jakąś blokadę. I masz rację że potem jest zdołowany. Nie wiem jak go przekonać że to nie jest egzamin żaden. Nie wiem, może po prostu trzeba czasu?