Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gold-misteria

Nigdy nie mialam orgazmu kochajc sie z facetem

Polecane posty

Gość gold-misteria

Gość dwa razy na tydzien
Sprobuj z kolezanka.

Gość maxim
to wspułczuje

Gość hhmmmmm
ja tez nie sssuper tojest straszne ;-(

Gość Mający Kochankę
Kobiety...na jakim Wy świeci żyjecie..?? Nie umiecie mówić o swoich potrzebach??

Gość a co ma do tego
umiejętność mówienia o potrzebach??:o

Gość Ja też nigdy
nie miałam :( Jest mi z tego powodu strasznie przykro ;( Chyba wybiore się do seksuologa, bo wszystkiego innego już próbowałam :(

Gość barowiczka
nie macie wogole, czy tylko z facetem?

Gość Ja niestety
nie mam wogóle...od 4 lat...zaniknął :(

Gość Mający Kochankę
To może trzeba GO...poszukac..;-)

Gość barowiczka
zaniknął? to jest możliwe? Myslalam , ze to jak z jazdą na rowerze, jak sie nauczysz i umiesz do konca zycia...

Gość a to może mi powiecie
czemu odkąd poznałam mężczyznę, na którym naprawdę mi zależy i któego kocham, już nie mogę si8ę masturbować, bo nic mnie nie podnieca:o No mogę się tak męczyć 30-40 minut i nic, nawet nie jestem podniecona:o Czasami jak już nie mogę wytrzymać, chcę mieć ograzm, to oglądam jakiś film erotyczny czy coś, ale to i tak nie to, co kiedyś:( Tak się nagle stało. Teraz podnieca mnie on.... Ale jeszcze ze soibą nie byliśmy. Obydwoje jesteśmy "dziewicami";) Chociaż jesteśmy już po 20. Czemu tak jest? Teraz już tylko on mnie będzie podniecał? To dobrze, ale też dziwnie.... Ciekawe co zrobię, jeżeli przy nim nie będę miała orgazmu:o

Gość a ja mam 666 lat
hehe "a ja mam ..." zabezpieczyłeś sie do 35 lat ;) Chcesz jeszcze 10 lat poświęcić na kafeterii waląc sobie konia w międzyczasie? Idź poszukaj sobie laseczkę :P

Gość a to może mi powiecie
no właśnie- to może mi powiecie, czemu teraz nie mogę sobie normalnie zrobić dobrze???:( 😭

--> a ja mam 666 lat To tak na wszelki wypadek. Ciekawe czy za 10 lat Kafeteria będzie jeszcze istnieć ;-) Już chyba jestem za stary na szukanie.

Gość a ja mam 666 lat
Oszalałeś ?!?!?! Ja też mam 26 lat :) i dopiero się wybieram na łowy, ale tej jedynej. Masz jakieś kompleksy czy co, bo ja miałem i dopiero ich wyleczenie pozwoliło mi na "wstanie na nogi".

Gość Pytacznick
A jak jest u Ciebie z oralnym hmmmmm?

Gość hmmmmmmmm...
powiem tak, na poczatku znajomosci udalo mu sie kilka razy doprowadzic mnie ustami, ale teraz nie robi to na mnie wiekszego wrazenia, wole swoje raczki:D, i nie potrzebuje zadnego wykladu w stylu: przejdz sie kobito do seksuologa.

Gość Pytacznick
A jeśli on używa rączek? Może za mało "naślinia" te wrażliwe miejsca?

Gość olga 1981
Mialam kiedys podobny problem, podczas stostunku nie moglam miec orgazmu. Wystarczylo jednak, ze moj misek zaczal sie zajmowac tylko moja lechtaczka. Teraz moge miec kilka orgazmow w czasie kochania i wszystko moj mily mi robi reka. Jest mi wsszystkio jedno, czy wejdzie we mnie czy nie, wiec albo zaspokajam go reka, buzia a ostatnio konczy w moim tyleczku, dzieki czemu nie stosuje zadnej antykoncepcji. Konczy wytryskiem w mojej pupie, jest zadowolony, nie zakladamy zadnych gumek, nie biore tabletek. Polecam

Gość Pytacznick
Mnie jakoś anal brzydzi, aczkolwiek może nie znam dokładnie budowy układu wydalniczego i obecnie mam "złą" teorię. Czy tam nie jest brudno? A po drugie, czy to sprawia jakąś przyjemność kobiecie?

Gość tiaaaa
wszystkie maja od tego orgazmy analne:o Wcipce nic nie czuja za to w dupci rewelaaacja

Gość gość
a ja rzadko mam ale mam...orgazmy podcza stosunku, bez stymulacji lechtaczki dodam:)W dupcie nie mam ochoty sprawdzac jak to jest. A co do orgazmow pochwowych to radze pocwiczyc z wibratorem:D Moze zawsze i wszedzie, nie grymasi, jest cierpliwy, nie wylewa z siebie siodmych potow, nie sapie zmeczony, nie zniecheca sie, i wiele mozna sie z nim nauczyc:D Czasami uzywam wibratora i dzieki temu wiem jak glebokie i szybkie ruchy sprawiaja mi najwieksza przyjemnosc. Nie wierze zeby istanialy kobiety, ktore absolutnie nic z w pochwie nie czuja, po prostu nie wiecie jak to poczuc, nie trafiliscie z facetem na wlasciwy trop...:D

Gość rozpaczona
hmm ja tez mam z tym prblemjeszcze nigdy nie mialam orgazmu jak sie kochalam z chlopakiem i nie wiem dlaczego?? czy to z mojej winy czy dobieralam sobie nie wlasciwych partnerow najsmiesznijesze jest to dla mnie ze sie szybko podniecam ale nigdy nie moge dojsc do orgazmu;/;/;/

Gość pomoge1 i 2
Proponuje pozycje na jezdzca,ja mam orgazm zawsze,lecz tylko w takiej pozycji,czemu?

Gość dobreradyz
a ja nigdy w ogóle nie miałam oragzmu. Nie masturbuje sie, pozycja na jezdzca nic nie daje, minetka tez nie. Co mam robic? Sama chyba tez nie wiem co lubie...faceta mam od dawna tego samego...ale oragzmu 0:(

Gość nadiaa0000
a ja mam prawie zawsze:) wydaje mi sie,ze tu chodzi m.in o dobor partnera....