Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZTYRLIC-8

IMIONA

Polecane posty

Gość Beatki
są wredne zarozumiałe znam kilka takich ale pozatym sa ok

Gość A CO Z FACETAMI
Jurek? Bogdan? Andrzej? Tomek? Piotrek? Marcin? Jacek? Krzysiek?

Gość a Natalie jakie są Natalie
Nanusie , Nany?

Gość SZTYRLIC-8
Andzreje to takie poczciwe chlopaki i fajne Tomki tez sa spoko tylko samolubne Krzyski takie chyba dobrze zorganizowane i odpowiedzialne a Piotrki to podrywacze;)

Gość planetariuszka
jureczek to mały żuczek często też jurki hodują ogórki razem z jacusiem bawia się wacusiem

Gość planetariuszka
tomek też by chciał lecz mu wyleciał bo przyszedł zły romek i spalił mu domek

Gość A jakie są
Anie???:)

Gość planetariuszka
oj biedny tomku nie masz juz domku lecz zdolny stasiu robi już na twoim nowym dasiu będziesz miał domek jakiego nie miał romek

Gość spec od imion hehe
nie chcę nikogo obrazić tylko dlatego, że nazywa się tak a nie inaczej, ale moje osobiste spostrzeżenia co do imion są takie: Anki - pełno tego jak chwastów na łące.... pierwsza kategoria to szare myszki,nie pija,nie palą,nie przeklinają, dobrze się uczą i mają same 5; druga: chłopczyce, mają wiecej kolegow niz kolezanek,palą, piją, przeklinają i są raczej "łatwe", ale maja duzo silnej woli i zawsze dostają to co chcą; trzecia: zamknięte w sobie, zimne s***, nie okazuja uczuc, trudno do nich dotrzec, bardzo silne wewnętrznie każda Kaska jaką znam nie jest typem inteligenta, albo pali, dużo pije, ciągle lata na jakies imprezy, albo jest strasznie zadufana w sobie,rozpieszczona, albo ma już dziecko (w tym wypadku Kaska-19latka) każda Karolina jaką znam jest tez strasznie pewna siebie, z jednej strony to dobrze, ale z drugiej dla otoczenia nie bardzo, bo moze okazac sie prawdziwą suką. i się okazuje. Magdy...jak ktos wyzej napisął, tez nie grzeszą wiedza,inteligencją i kultura, ale coz na to poradzic, w moim pokoleniu co trzecia to Magda i takie tez musza być;););) Moniki ,Moniki.... patrz: Magdy + w tym co druga ma urodę prostytutki. Patrycje - nie mam dobrych doswiadczen z osobniczkami o tym imieniu, zazwyczaj rozpieszczone jedynaczki, kosmetyki, kosmetyki,kosmetyki , a nie tylko tym człowiek zyje. Marty - znam tylko jedną "pozytywną" Martę;) moja przyjaciółkę. Reszta ma sklonnosci artystyczne, przez spiewanie do aktorstwa, ale lubi tez grac w zyciu,czego nie cenię bo robi się fałszywa. Gośki - ojjjj to jakas zmowa u tych Małgorzat ?? ZImne s***, potrafią dopiec, wycisnąc CIę jak cytrynę, dwulicowe, ale czasem mają trochę serca i zlitują się nad Toba... Edyty - tu jest pozytywnie, znam 3 Edyty i wszystkie sa do rany przyłóż. Natalie - flegmatyczki i zimne,zamknięte w sobie osoby. Ewy - nie cierpię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po trochu z Monik,Kasiek,Gosiek,Mart i Patrycji. Ewelina - ble.....puste to to może teraz dla odmiany męskie imiona: Daniel - fajny kumpel, luzak jak nie wiem, taka "męska Edyta" ;);) Tomek - z tymi Tomkami jest roznie, tylu ich jest... moze podziele za 2 grupy: jedna grupa to typowi s*********, kradną,przeklinają,upijają się do nieprzytomnosci,byle wyrwac jakas panienkę; druga grupa to fajni kumple, wyluzowani, traktują zycie jako przygode, dobrze dogaduja sie z dziewczynami Paweł -patrz: Tomek +sklonnosci do ćpania, dobry aktor np. w stosunku do rodziców (``ja przeciez nie cpam, to nie moj skręt!``) Wojtek, znow 2kategorie: pierwsza- grzeczny chlopiec,nie pije,nie pali, nie przeklina, szuka tej jedynej, dobrze sie uczy; drugi: typowy imprezowicz, pije tanie wina i nalewki, przeklina jak szewc Andrzej -patrz: Wojtek Maciej - fajny kumpel, nad wiek dojrzały, ale nie "sztywny", lubi i umie się bawić, mozna z nim o wszystkim pogadac, eksperymenciarz w roznych dziedzinach,ale zawsze wybiera w miarę etyczną drogę Kuba - szczerze nie znoszę. Fe.... moze starczy bo i tak nikt tego nie przeczyta ,co dopiero jakbym miala kontynuować :) Czekam na jakies komentarze...

Ania często ma manie siedzenia na necie i chodzenia w czerwonym berecie Anka to anka świetna z niej babka i kolezanka lecz kiedy ania się wkurzy wtedy jest ania nie do poznania

Gość SZARLOTTA
ja jestem karolina i jestem pewna siebie ale suką to nie jestem;) poprosze o wiecej spostrzezen.wiecej wiecej

Gość //łączenie tematów//
chyba na czasie :O

Paweł - mądry i przystojny - znam takich czterech!! Katarzyna - wspaniała dziewczyna, pomocna, wesoła:)

Gość z tego co zaobserwowałam
wynikają następujące wnioski: - Justyny - świetne dziewczyny, nie dość, że ładne, to jeszcze inteligentne, dowcipne i dojrzałe emocjonalnie, - Kaśki - dobre psiapsiółki, ale przejmują się wszystkim nadmiernie, lubią obgadywać innych, łatwo się obrażają, - Ewy - są miłe, ale tylko dla tych, dla których chcą, - Julie - również świetne dziewczyny, romantyczki, ciepłe i inteligentne, - Elki - wyglądają na zarozumiałe, ale nie wszystkie takie są, mocno dbają o własne interesy i nie robią nic bez powodu (chodzi o przysługi), - Magdy - sumienne, ambitne, pracowite, przyjemności nie są dla nich najważniejsze. O mężczyznach także się wypowiem, ale nie dziś. Ale polecam imiennik, do którego link podał ktoś wcześniej - strona jest mocno wiarygodna. Nawet o mnie napisali prawdę.;)

Gość z tego co zaobserwowałam
Hehe, cóż, wyjątek potwierdza regułę.:) Albo ja miałam szczęście poznać same wspaniałe Justyny. A ja mam ładne imię, ale nie będę się przechwalać, jakie to wspaniałe cechy bym mu przypisała - zgodnie z najprawdziwszą prawdą, oczywiście.;)

nie rozumiem co macie do imion BEATA? jak wogóle można oceniać ludzi po imionach? że mam tak na imię to muszę być puszczalska? tak samo mogę powiedzieć o karolinie, asi, basi, kasi, doroty, joli, weronice, karolinie, justynie, milenie, patrycji, oli, uli, zosi, itd.......beznadzieja!!!!!!!!!!!!!!!bleeeeeeeeeeee.....

Gość a agnieszki jakie dla was sa

Gość a agnieszki jakie dla was sa
no tak ,ale piszecie ze imiona cos znacza... jakies wspolne cechy agnieszek? ktore znacie...

Gość a jakie sa Kamile
znacie jakies.....moja dziewczyna ma tak na imie....slodka, czula, kochana, ale uparta jak osiolek!!! inteligentna, ambitna choc pesymistka..

Gość a agnieszki
a ja znam chyba z 8 czy 10 agnieszek i wszystkie to wsiury i fleje, serio! zero gustu, zero figury, zero wdzieku a mniemanie za to ...ho ho! charakter tez nie bardzo, zero szacunku dla innych, zero empatii tylko JA JA JA JA furiatki w dodatku i agresorki... chyba gorzej trafic nie mozna z imieniem dla kobiety.. jeszcze aleksandry..ole..podobnie, tylko bardziej skryte ale jak juz cos powiedza to lepiej zeby cicho siedzialy :o tez wszystkie ktore znam sa grube i nieladne :(

Gość Kamile nie są
uparte jak osiołki, tylko bronią swoich racji, bo je mają. I nie są pesymistkami, ale lubia sobie czasami ponarzekać. Ale to tylko gadanie.:)

Gość też gośka
dobre sobie , joanna napisała że gośki są brzydkie...Joanna ...ty uważasz że jesteś ładna....???????? lepiej popatrz w lustro , i mów lepiej o sobie..

ja mam na imię MAGDA i nie jestem głupia....ten rok szkolny zakończyłam z średnią 5.0....wrr...! a jeśli chodzi o imiona, to zauważyłam że wszystkie NATALIE są takie same.. tzn. lubią być w centrum zainteresowania, potrafią być bardzo chamskie i mściwe, i są tak jakby no przebojowe, a to wynika z tego że \"lubią zwracać na siebie uwagę\"....no cóż MARCINY i RAFAŁY to typowi podrywacze, troszkę są egoistyczni, uważają, że sa najlepsi i najpiękniejsi, ale da się z nimi żyć ;]

Gość Marty...
.... to wstretne i przemadrzale szmaty :/ male koczkodany ktore we wszyskim musza byc najlepsze... kiedy mowia kazdy musi ich slychac... brrr nienawiedze :///