Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 135790

pomozcie dziewczyny- ciaza przy braniu tab. anty?

Polecane posty

Gość 135790

biore novennete od 2 lat i okres zawzse milam nad ranem lub w nocy tu cisza...i jest juz 13.00!!!! nie mam a\zadnych objawowo ciazy, biore gynalgin , mialam go przestac brac na czas okresu ale nietsey go nie ma:( co sadzicie na ten temat?

Gość papapapapapapapa
po co zakladasz kilka takich samych topikow. na pewno jestes w ciazy, gratulacje ;-) tabletki nie daja 1000 procentowej pewnosci, jedynie kastracja i wstrzemiezliwosc

Przy regularnym przyjmowaniu pigułek prawdopodobienstwo zajścia w ciazę jest bardzooo małe. Poczekaj jeszcze dzień. Ja również dostaję czasami dzień później niż powinnam.

Gość 135790
ale ja nigdy nie dostalam dzien pozniej!!!! ciaza nie jest dla mnie daamtem ale wolabym jeszce poczekac....

Gość 135790
mzoe to od leku gynalgin???

Gość wer_
żadne tabletki nie dają 100% pewności, a może byłaś chora? choroba czesto powoduje ze tabletki nie pełniż swojej roli :-(

Gość poczekaj jeszcze troszkę
Strasznie dziwne. Nie znam żadnej osoby, która by wpadła biorąc tabletki anty. Ja biorę od 12 lat i wpadki nie było. Okres dostawałam bardzo różnie, czasem pierwszego dnia, potem 5.

Gość a ja znam
moja kolezanka zaszla w ciaze biorac tabletki anty, i nie wiedziala dp 7 miesiaca ze jest w ciazy!!!!!! i ciagle brala tabletki. gdybym nie byla wtedy z nia w szpitalu tez bym nie uwierzyla!!! w 7 miesiacu! urodzila zdrowe sliczne dziecko.