Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

Coraz ciekawiej :D To może wróćmy do meritum... Niunia, nic do ciebie nie mam, wyluzuj się:D Problem dziewczyny dla M. chyba się rozwiązuje :D

to dobrze że nie masz bo mnie nie znasz i oceniasz tak się nie robi ja Ciebie nie oceniam więc ....

Gość ------------------------------
Agatuś to obrzydliwa pinda

Cholera;) Przestalem nad tym panowac. Ja juz nie wiem co sobie myslec. Dziewczyny - tak sobie mysle, ze troche sie nawet na tym forum nauczylem. A moze inaczej, nabralem optymizmu;) I prosze was! Grzeczniej - nie musicie sie kochac;) Maile dostalem;) Dzieki!

i jeszcze do faceta Jak ci żona nie odpowiada, zawsze możesz się rozwieść i związać z jakąś młodszą niunią :D Ale co... niewygodnie, co? Bo niunia będzie miała w dupie pranie i prasowanie!!!!!! Bo niunia ma wyglądać a wszystko inne ma mieć w dupie :D (przepraszam za użycia \"niuni\". Było to w sesnie ogólnym, nie imiennie :D, żeby nie było :D )

niunia a czemu ty masz nik niunia?

Gość *mala blondyneczka*
facet to to juz jest twoj problem nie nasz, wiec bez wulgaryzmow prosze bo topik naprawde schodzi na psy jak sobie pomysle ze na mnie, ze wzgledu na blond, faceci patrza tak jak na niunie z perspektywy stereotypu lalki (ktoary ona potwierdza)to mi sie slabo robi. ja tu nikomu nioczego nie zazdroszcze wrecz przeciwnie, wzielabym ta niunie i nauczyla polskiego czy historii :O

Jak to nie wiesz co sobie myśleć? Kurczę, pakujesz walizeczki, ustawiasz się z niunią na okęciu i albo będzie ci odpowiadać, albo nie. I wszystko, co tu do myślenia?

niuni nie trzeba uczyć niczego, pisała,że studiuje i pracuje w biurze chyba z tego co pamiętamy.A Agatuś pasowałoby nauczyć kultury.

nie nic, chciałem tylko powiedzieć,że nik niunia to mi przypomina wspominaną tu Dodę Elektrodę :-)

Spokojnie;) My to sie juz z niunia dogadamy;) Maile poszly w ruch:D A fakt.. kolejny stereotyp. Znam niejedna blondynke - naturalna - ktora jest bardzo inteligentna. No coz, znalezli sie jednak tacy, ktorzy dostrzegli to przede mna;)

z tego co opisałaś podobna do niej jesteś :-) wyglądowo

wyglądowo :D :D Kropki, ty chcesz mnie kultury uczyć :D Aaaaa, się uśmiałam :D a teraz back to topic :D

Bez takich zartow dziewczyny;) Nie wiedzialem, ze sie tu bedziecie bic... o mnie:P Hihi;) niunia: male jest piekne;)

Chochliczek, dobre, dobre :D Mhahahaha M. o Ciebie? Hahaha, widzisz, to wszystko po to,żeby Ci się podniosło co nieco :DIdę jeszcze trochę popracować, bo naprawdę mnie z tej redakcji wyrzucą :D

No ja wlasnie potrzebuje sie troche dowartosciowac. Robicie dobra robote dziewczyny. Pod warunkiem, ze sie tu nie klocicie;)

dobra ja to mykam do domku szkoda bo fajnie się gada poza głupimi komentarzami niektórych:) michał napisałam Ci meila:) pozdrawiam wszystkich do poniedziałku miłego wekeendu buzki

ja również :D Nie jestem co niektóra :D I nie mogę się powstrzymać... pisze się MAILI :D ten drugi mail to ode mnie, musiałam zmienić adres, tamten szwankował :)

No i ja wreszcie sie zabiore za robote... cos mi w glowie zawrocilyscie wszystkie;)

pewnie, że czepialska. W końcu pinda, tak :D ? Poza tym wykształcona pani pracujaca w biurze chyba powinna wiedzieć jak się pisze \"mail\" :D Nie oceniam przecież po wyglądzie... że róże lubi to znaczy, że od razu głupia i pisac nie umie? :D

Gość fiśka
Drogi Michałku, problem twojej samotności wynika tylko i wyłącznie z faktu, że jesteś zupełnie przeciętnym facetem a głowę nosisz wysoko i zamiast spoglądać na dziewczyny takie jak ty, przeciętne, tęsknie wzdychasz do piękności.