Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

odezwala sie piekna... nikt nie lubi kiedy sie go nazywa przecietnym. co wiecej, kazdy jak sadze jest na swoj sposob piekny, czy to duchowo, czy tez z wygladu. nawet jesli moj wyglad nie jest idealny, chcesz powiedziec, ze nie zasluguje na kogos atrakcyjnego (pod roznymi wzgledami) i mam zbierac okruchy ze stolu? to smieszkne co mowisz.. mniej urodziwy facet nie zasluguje na piekna kobiete? to wrecz puste jest...

Gość ale z ciebie fi...
okruchy ze stolu??? zastanwow sie co mowisz!!!! te "okruchy" to ludzie!!! jak ty bys sie poczul,gdyby ktos powiedzial,ze jestes brzydki i dlatego na niego nie zaslugujesz??!!! ludzie drodzy...szanujmy sie...mam wrazenie,ze w dzisijeszych czasach to juz tylko wyglad sie liczy.... okruchy...no nie moge...

Gość ale z ciebie fi...
a! jeszcze jedno...a te okruchy to chyba tez sa piekne duchowo albo zewnetrznie,prawda?wiec o co ci chodzi??? ja mam wrazenie,ze wszystkie te piekne twje zasady to sie tycza tylko ciebie,a innych przecietnych ludzi nie obejmuja... co ty kurde jedynakiem jestes???!!!

Gość no comments
nos sobie ta glowe dalej tak wysoko a na pewno wartosciowych ludzi na swojej drodze nie spotkasz,bo ich nie zauwazysz.. umawiaj sie wiec z ta cala blyskotliwa niunia co to chciala zebys jej wyslal swojego maila bo go biedaczka nie zauwazyla:P zycze szczescia

Gość ale z ciebie fi...
a! jeszcze jedno...a te okruchy to chyba tez sa piekne duchowo albo zewnetrznie,prawda?wiec o co ci chodzi??? ja mam wrazenie,ze wszystkie te piekne twje zasady to sie tycza tylko ciebie,a innych przecietnych ludzi nie obejmuja... co ty kurde jedynakiem jestes???!!!jak na moje oko to bankowo i to jeszcze takim,ktory byl wychowywany przez babcie...

Gość fiśka
Uderz w stół.... hihihihihi Piszesz na początku, że nie rozumiesz, z czego wynika twoja samotność, skoro masz to i owo a w dalszej części twoich wypowiedzi jasno wynika, że ową samotność może zapełnić tylko taka a taka kobieta. Twój topik powinien brzmieć: jestem przeciętny, ale tylko piekne kobiety mają u mnie szansę a te piekne kobiety nie zwracaja na mnie uwagi i to jest mój problem :P

Gość ale z ciebie fi...
jestes strasznie dumna osoba,nie dasz sobie wytumaczyc,bo ty wiesz najlepiej...tylko jakos nic z tego twojego myslenia nie wynika... mam wrazenie,ze jestes takim zakompleksionym i obrazonym na caly swiat chlopczykiem,ktoremu bron boze nic zlego powiedziec nie mozna,bo tupnie nozka i sie obrazi....ciagle sztywny...nie potrafii smiac sie z samego siebie...a czasami warto:D

Gość ale z ciebie fi...
a i jeszcze jedno...mozliwe,ze twoi znajomi sa tez sredniej urody i maja ladne dziewczyny,ale potrafia o nie zadbac,potrafia sie czasem ponizyc,ulec,rozsmieszyc je... ty z twoim podejsciem,to mozesz liczyc tylko na jakies desperatki...

tak te okruchy to tez ludzie, ale kazdy ma inny gust i chce sie spotykac z tym kto mi odpowiada, kazdy tak chce zreszta i nie wierze jak ktos mowi, ze dla niego wyglad nie ma znaczenia. jakbyscie czytali dokladniej, to podkreslalem wiele razy, ze podoba mi sie co druga dziewczyna na ulicy... ale tak to jest jak sie czyta wybiorczo a pozniej stara kogos obrazic. bo wyglada na to, ze wcale wybredny nie jestem i nie chodze z glowa w chmurach czekajac na ideal \'no comments\' - niunie tez musisz obrazac? fiska - czytaj dokladniej, tak jak wyzej - podoba mi sie co druga. nie pisz bzdur \'ale z ciebie fi...\' - latwo obrazac kogos bedac anonimowym, prawda? poczytaj tez dokladniej, zobaczysz jakie mam problemy a nie wypowiadaj sie na podstawie jednej wypowiedzi. wydaje mi sie, sadzac po ilosci wypowiedzi, ze wlasnie jestes jedna z takich desperatek i mam wrazenie, ze skoro tak co 10min wysylalas nowy post, to wlasnie zachowalas sie tak.. jakby tupajac nozka. pewnie cie nikt nie adoruje i wlasnie w ten sposob wyladowujesz swoja zlosc. aha, nie jestem jedynakiem

aha, moze faktycznie zagladaja tu rozni ludzie... wielokrotnie pisalem, kogo chcialbym poznac. mam prawo miec rozne wymagania wobec osoby. nie chce nikogo obrazac, ale mam wyzsze wyksztalcenie, troche sie juz najezdzilem po swiecie, szukam sobie kogos odpowiedniego a nie pierwszej lepszej osoby. wiem, ze pojawia sie glosy - dumny i zarozumialy (bo tak najprosciej, bo zazdrosc?) ale nie wyobrazam sobie wiazac sie np. z kucharka (nie obrazajac kucharek). o czym ja bym z nia rozmawial? to chyba logiczne, ze kazdy ma jakies oczekiwania wobec drugiej osoby.

zycze wszystkim milego weekendu. ja robie sobie przerwe od komputera. pojawie sie w poniedzialek, pozdrawiam

Gość ale z ciebie fi...
a ty niby nie jestes anonimowy???to jest forum internetowe,tu kazdy jest anonimowy... desperatka nie jestem,czy jestem piekna?to zalezy,ciezko oceniac sama siebie,faceci sie ogladaja na ulicy,ale w sumie nie wiem czy to o czyms swiadczy... musze cie zmartwic,przeczytalam caly topic,nie mowie o jednej wypowiedzi...nie rozumiem czemu jestes taki "sztywny"...chcesz uczuc,ale probujesz je ubrac w slowa... "mowic o milosci to jak tanczyc o architekturze"-cytat z filmu,ale ladnie ujmuje to o co mi chodzi :) powiedz mi co sie dzialo z tymi dziewczynami,z ktorymi sie umowiles i okazalo sie,ze nie wygladaja tak jak na zdjeciu??po prsotu urwales kontakt?? zadna z nich nie byla "piekna wewnetrznie"??

Gość Słodka Księżniczka
Każdy ma tu po rochu rację. I koleżanka i Michał 80. No ale faktem jest,że Michał to osoba obyta i szuka kogoś lepszego. A wszyscy w gruncie rżeczy szukamy kogoś atrakcyjnego, każdy dla picu mówi,że liczy się wnętrze ;-) No liczy się ale opakowanie sprawia,że raczymy na wnętrze spojrzeć!!!!!!! Myślę,że Michał powinien dać szansę skromniejszym dziewczynom, skoro sam nie jest taki przebojowy.

Gość Słodka Księżniczka
a swoją drogą no jakoś nie mogę uwierzyć,ze Michał bujając się po świecie nie poznał zadnej podpasowującej mu laski....... Nie wiem skąd jego nieśmiałośc. Myślę,że trzeba z ludzmi obcymi gadać to się obcykasz. No i pracujesz. Ja nie wiem jak pracując można być nieśmiałym... Ja jak pracowałam ,to miałąm być miła ,uśmiechnięta, zagadywująca i byłąm na siłe.......aż taka się w końcu stałam i czasem ąz za dużo gadam pod czyjś temacik w realu ale tak też mogą popróbować nieśmiali. Bo często nieśmiali są brani za gburowatych.Nie wiem siedzi taki koleś,żero uśmiechu, niemiły wyraz twarzy i się nie odzywa----> odstraszacz na maxa!

Gość Słodka Księżniczka
a swoją drogą no jakoś nie mogę uwierzyć,ze Michał bujając się po świecie nie poznał zadnej podpasowującej mu laski....... Nie wiem skąd jego nieśmiałośc. Myślę,że trzeba z ludzmi obcymi gadać to się obcykasz. No i pracujesz. Ja nie wiem jak pracując można być nieśmiałym... Ja jak pracowałam ,to miałąm być miła ,uśmiechnięta, zagadywująca i byłąm na siłe.......aż taka się w końcu stałam i czasem ąz za dużo gadam pod czyjś temacik w realu ale tak też mogą popróbować nieśmiali. Bo często nieśmiali są brani za gburowatych.Nie wiem siedzi taki koleś,żero uśmiechu, niemiły wyraz twarzy i się nie odzywa----> odstraszacz na maxa!

Gość ale z ciebie fi....
no wlasnie! michal bankowo patrzy na temat z perpektywy swoich kumpli,ktorzy mimo ze nie sa urodziwi to maja ladne dziewczyny-ale kumple pewnie tryskaja humorem i (tutaj porsze uwazac --> MOWIA!!!:D

Gość Słodka Księzniczka
to jest nieważne na jakim podłożu! Niech się obcykuje gdzieś -musi, jeżeli chce kogoś poznać. Bo np przystojny bardzo facet przyciąga wyglądem.A jeśli Michał pisze o sobie ,że nie ejst Brad Pitt czy jakiś taki to musi błyszczeć czym innym. Mnie np zainteresowują niekoniecznie piękni ale tacy co potrafią żartować,rozśmieszyć, coś miłęgo powiedzieć.No bo czym,ś tej pannie zaimponować musi! Naprawdę nieśmiałością nikt nie zaimponuje, trzeba się przemóc! bo inaczej nici chyba z gadania. Mi koleżanka kiedyś mówiła,że na jakiejs imprezie poznała chłopaka ,który się do niej nie odzywał tylko odpowiadał :tak, nie........potem się dowiedziała,że mu się baaaaaardzo spodobała. Ale nie spodobał on się jej- właśnie powiedziała,że gburów milczków nie lubi. I albo trzeba się przemóc i posłuchać rad i coś zrobić albo......dalej wierzyć,że super laska ( choćby duchowo) poderwie i zainteresuje sobą nieśmiałego chłopca----> a ręczę,że żadna tego nie zrobi

Gość aaaaaaa
Jestem bardzo gadliwy jak Hanka Bielicka podobno bardzo przystojny,jestem bronetem 180cm napewno kasiasty ustawiony .A o dziewczyne dzis problem znalesc

Gość ------------------------------
Michał 80 nie bierz nas pod wiesz co :-D - marna zagrywka!

Gość sorrki
słodka księzniczko, ale jak Cie czytam, to mi sie przypomina skecz kabaretu Potem, szło to tak: "Oj, durnyś ty, durny" :D

Gość opopopopopopopopopopo
:D

Gość Karolin ka
michał i niunia teraz pewnie sobie gruchają na gg i nam topik umrze ;-)

Witam rowniez po weekendzie. No wiec od razu na wstepie... przemyslalem sobie wszystkie za i przeciw... i powiem, ze jednak macie w wiekszosci racje:/ Glupio sie przyznac ale tak..:( Niesmialy wobec kobiet i niedowartosciowany. Nie szukam ksiezniczki ale jak to agatus (poza forum) ladnie ujela...: klasyczna elegancja i subtelnosc;) I jest cala masa takich kobiet. Raczej nie chodze z glowa w chmurach jak to dziewczyny tu napisaly. Szukam kogos dla siebie.. tak jak wiekszosc.. A dlaczego jestem sam? Albo jestem malo interesujaca osoba, albo nie potrafie sie \"sprzedac\". A moze i jedno i drugie. Bo fakt, nie mowie o sobie kiedy ktos nie zapyta. No i zbyt wiele rzeczy biore na serio. Jestem raczej realista, moje poczucie humoru jest srednie i bynajmniej nie jestem dusza towarzystwa. Wiec tak mniej wiecej wiem juz co jest nie tak. Ale jak to zmienic? Kiedy ja po prostu taki jestem... Zycze milego dnia wszystkim.

Michał, narzekasz od poniedziałku :D To nie jest dobry początek tygodnia :D Klasyczna elegancja i subtelność - znaczy mail się odnalazł :D A ja życzę Ci, żebyś właśnie taką znalazł... A z resztą, rozumiesz ;) Idę po śniadanie, potem sklecę jakiegoś maila... Witaj Chochliczku :D

Nawet ladna u mnie pogoda dzisiaj, wiec nawet z usmiechem tu siedze. A tak chcialem sie tylko podzielic moimi przemysleniami, zeby nie zapomniec;)