Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

ciekawe czemu takie dziewczynki jak Ty potrafią tylko szczekać anonimowo na forum ,w cztery oczy jest zupełnie inaczej a pozatym temat tego topiku nie dotyczy ani Ciebie ani mnie więc nie zaśmiecaj go autorowi

Chochliczku, wypijmy za błędy hahahahahaha :D Dobra, zostawmy pannę królewnę niunię, chociaż dyskurs (ciekawe, czy zrozuie?) jest naprawdę całkiem ciekawy... powiedziałabym... interesujący eksperyment socjologiczny... Wątek walki już załatwiony :D Coś nam autora topicu zabrakło :D Wracaj, postaram się nie odpisywać na jej \" wypowiedzi\" :D Chociaż naprawdę to silniejsze ode mnie :D Musisz być silna, oh yeah :D

No widzisz, widzisz, musze jej odpowiedzieć :D niunia, jak masz ogromną potrzebę zetknięcia się z silną, ambitną, inteligentną, błyskotliwą osobowością daj swój numer telefonu, zadzwonię, porozmawiasz :D

Witam!Tak czytam sobie wasze wypowiedzi i z zalem stwierdzam ,ze po ciekawych wypowiedziach zrobil sie maly kacik towarzyski.A juz myslalem , ze dowiem sie czegos nowego...Zgadzam sie z moja przed mowczynia, wy naprawde macie fajne fuchy skoro za czatowanie jeszcze wam placa:)Nie chce nikogo krytykowac, sam nic oryginalnego od siebie nie dodam, bo raczej trudno cos wymyslic nowego.Powiem jedno:ze swojego doswiadczenia ,jako 34 letni facet, ktory mial/ma, podobne problemy jak ty Michale moge ci doradzic jedno, bierz sie do roboty lap sie kazdej okazji, chodz nawet do knajp i zaczepiaj(kiedys ci sie uda) bo czas leci, a potem bedzie jeszcze trudniej.Nie ma sie co uzalac nad soba, szukac wykretow i mniej lub bardzie trafnych porad.Trzeba dzialac,dzialac i jeszcze raz dzialac!Jedno jest pewne, nikt ci twojej milosci za ciebie nie znajdzie, sam to musisz zrobic!Pozdrawiam i powodzenia zycze.M.

Mariusz, Mariusz! Witaj! Kącik towarzyski chętnie przyjmie nowych członków :D Hahahaahah :D Powiedz lepiej, skoro miałeś podobne problemy jak nasz M., jak udało Ci się znaleźć tę jedyną! Niech to będzie opowieść ku pokrzepieniu serca naszego rodzynka samotnego!

wiesz co dziewczynko nie podaje numerów telefonu byle komu:) a mówiłam o rozmowie w cztery oczy a nie o telefonie hehee i kto tu nie rozumie

Bosz, nie sądziłam, że to powiem, ale ty jesteś głupsza niż ustawa przewiduje! Jak musisz się ze mną spotkać, równiez nie widzę problemu (chociaż wiem, że wymiękniesz i zaraz będziesz chciała odwrócić kota ogonem...). Ale wiesz, żeby się spotkać, dobrze byłoby mieć nr telefonu, choćby po to,żeby się umówić... Będę w Wawie służbowo przed świętami jeszcze, w czwartek, albo w piątek. Wygospodaruję 10 min dla ciebie, skoro ma ci to pomóc w życiu. Bo chociaż zołza, to uczynna jestem.

hej chochla, hihi widze pewne osoby nie rozumieją zartow, tak przyszlam, stesknilam sie za Tobą, i Twoim ciętym jezyczkiem;) niunia chodzilo mi tylko o to ze .. sport rozladowuje emocje:D cos o tym wiem ;) witam, reszte swiata rowniez:)

ps \"dziewczynko\" :D Jaka ty słodziutka jesteś :D Chochliczek, vic, szykujcie się na starcie w stolicy. Chyba też zrobię sobie tipsy, żeby mieć równe szanse :D

agatus, nie trzeba tipsow.. obcasik - szpileczka preferowana, wystarczy poza tym zaraz na serio bic sie i dokrwi.. tak tylko wiesz dla zabawy, rozladowania atomsfery:-D

ale ze mnie prostaczka..sorki za me blędy. mam nadzieję, ze mi wybaczycie, ale ja szybciej myślę niż piszę;)

No dobra, już zostawię tę biedną niunię... :D Ale tylko zapytam vic... ta szpileczka to koniecznie biała powinna być, co? :D

agatuś z Ciebie to jednak zołza rasowa jest.. poza tym na modzie sie nie znasz.. bucik owszem biały, ale szpileczka, czarna, a najlepiej taka wiesz cieniutka z 10cm metalowa!! :-D

hmm a kto mowi , ze nadal ich nie mam?Z tej samotnosci po wielu roznych zwiazkach, krotszych i dluzszych z mniejszymi lub wiekszymi przerwami wpadlem w taki \"zwiazek\" , ze zyc mi sie odechciewa i wcale nie do smiechu mi jest terazKrotko mowiac zafundowalem sobie takie kolpoty , ktorych bym sie nie spodziewal.Moglbym zalozyc taki sam watek jak Michal i oczekiwalbym na krzepiace porady jak z tego kolpotu wybrnac.Problemy moze i podobne mialem jak Michala ale happy endu w moim przypadku raczej szybko nie bedzie , wiec tym wam raczej nie poprawie nastrojow... I jeszcze jedno, zycie zyciem, dziewczyny, ale ludzie maja czasem naprawde problemy i takie darcie kotow jakie tu niektore osoby wyprawiaja nie traktojcie powaznie tylko z przymrozeniem oka, bo zycie jest zbyt krotkie zeby sie za byle co szarpac!A zeby nie bylo , ze jestem pozbawionym dowcipu wapniakiem-Michal, ciesz sie z tego co masz , bo mozesz miec jeszcze gorzej!

spoko Karola nie do Ciebie to mówiłam:) agatuś głupia to Ty jesteś a odemnie to wara. Wymięknę zdziwiłabyś sie dziewczynko bo mnie nie znasz ile ty masz lat dzieciaku 15. Mam ciekawsze rzeczy do roboty niż spotkania z kimś takim jak Ty. Dla mnie te 10 minut jest cenne a ty na nie zasługujesz. Gdyby to było kilka lat wczesniej jeszcze dzis bym sie z toba spotkala i pokazałabym Ci gdzie Twoje miejsce ale w przeciwieństwie do Ciebie wyrosłam z tego i zlewam takich ludzi bo nie warto

Mariusz! Pewka, że to \"darcie kotów\" to dla rozrywki jest :D Znaczy dla mnie, bo niunia się obrusza na powanie. Ale ciii, miałam dać jej spokój już ;) To nie pocieszyłeś nam bohatera... Szkoda. Spodzxiewałam się w tym miejscu opowieści o tym jak przypadkiem trafiłeś na miłość swojego życia a tu lipa! To normalnie nic, tylko się powiesić. Vic... pewka, że zołza, a że na modzie się nie znam, to już wcześniej ktoś stwierdził... przecież jestem szarą mychą :D Do tego zakompleksioną :D Hahaha!

bożesz.... kobiety!!! puchy marne.. wyluzujcie!! wy tak o ortografię?? życie jest zbyt krótkie by pierdołami się przejmować i czepiać się szczegółów...

Mhahahja, wiedziałm, że tak będzie niuniuś :D Lalka, zlewaj dalej :D I nie dziw się, że tylko drechy na ciebie lecą i widzą cię obok siebie nie dłużej niż jedną noc... Bo nikt nie powinien mieć już wątpliwości jaka jesteś :D Dałaś się poznać na tym forum, bez kitu :D I nie zarzucaj mi więcej, że tylko na forum jestem wygadana, bo w realu sama tego sprawdzić nie chciałaś :D Tam przynajmniej błędów nie widać :D

agatuś... tam miało byc ale, hehe, nie wiem kto to powiedział bo sił nie miałam czytać topiku całego.. ale cóż dodam że z tymi szpileczkami białymi to juz dobry trop. podpowiem że powinnaś do tego buzię miec pomaranczową koniecznie(po solarium) wlosy- biale- od dotlenienia, (wiesz zeby do kozaczków pasowały).. nie mam inwencji co do spodniczki.. różowa? z brokacikiem, jak sądzisz? :-D

Kiedy nie moge się powstrzymać :D Ale faktycznie, coraz mniej mnie to bawi :D Już się przyzwyczaiłam :D Dobra, serio już się postaram :D Mariusz nam się pojawił na horyzoncie :D Czekam na dalsze wypowiedzi :D

zgadzam sie, zdecydowanie dajcie siana z ta ortografia a jak by sie jednak szykowal jakis pojedynek na gole klaty to chetnie na kobiece wdzieki popatrze, ylko prosze spotkajcie sie jednak we Wroclawiu bo z Legnicy mam tam jednak blizej...

niunia.. ma wrazenie ze agatuś tak dla jaj pisze, ten typ tak ma. po co bierzesz na serio i dajesz się prowokować. jeśli nie lubiesz tego typu żartów(dosc ostrych) to nie ma sensu nawet ich komentowac,dla świetego spokoju:)

taka cwana jesteś chcesz się spotkać prosze sama tego chciałaś tylko żebyś nie załowała podaj numer zadzwonie i się umówimy zobaczymy kto zmięknie

Kurde, ale wiesz, ja to w szafie nie mam takich rzeczy. Jako rasowa szara mycha unikam różowego jak ognia :( Juz wiem, że to mój błąd... I włosy... tlenione...? Ojej, a to konieczne? Solarka... o cholera, ale ile przez te kilka dni zdążę się opalić? Bo rozumiem, że karnacja ma być na mahoń, żeby róż był bardziej widoczny... ewentualnie może jakieś błękity...? Ojej... A ma kto pożyczyć takie szpilki i torebkę białą koniecznie?

victoria masz racje ale wiesz co irytuje mnie to jak ktoś mnie obraża zwłaszcza że mnie nie zna

aha dziewczeta, Michal gdzies zniknal, podobno podawal adres , gdzie mozna zobaczyc jego fotke i jak tam wejsc?