Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

oj dziewczyny, musicie byc jakimis wyjatkami, spotykalem panny ktore mialy inne podejscie, a ta z ktora jestem zwiazany tez sama do konca nie wiem kogo by chciala miec, romantyka wrazliwego czy twardziela macho, jak jestem jednym,wedlug swegu uznania w danej sytuacji to ona oczekuje czegos odwrotnego, i tak wkolko,koszmar.Nie mozna siedziec w czyjejs glowie i odczytywac jak ktos chce bysmy sie zachowywali.prosty przyklad:posprzeczalismy sie, byla jej wina,obrazila sie,ja jej przywiozlem kwiatki choc nie musialem,tak na przeprosiny,nie przyznala sie wprost do winy tylko popatrzyla dziwnie na mnie i skwitowala, ty jakis glupi jestes,powinienes mnie zwyzywac!A ja na to bedac w szoku(ja z kwiatkami a ona taki text?) mowie, i co jesli bym cie opiepszyl?ona: nic wyrzucilabym cie...i gdzie tu sens?zrozumial ktos kobiete?Ogolnie,Michal to do ciebie, z moich obserwacji i znajomych kobiety nie szukaja romantykow tylko facetow pewnych siebie ,przebojowych zdobywcow bez leku w sercu, ktorzy beda dodatkowo skakac wokol nich i ich zachcianek, slowem pogodzenia 2 zywiolow,czyli...sprawy niemozliwej do pogodzenia dla wiekszosci facetow!

Mariusz! Wytłumaczę Ci to, tylko nie teraz! Lecę do biblioteki, a potem do wulkanizatora (wow) :D Ale to prostsze niż myślisz :) A w ogóle, zapraszam do mailowania ;)

Chochliczek, to dziwne, ale proste jenocześnie. Po prostu w ten sposób daje ci do zrozumienia, że obok romantyka powinienes pokazać, że jesteś tzw. \"prawdziwym mężczyzną\". Ty byś ją zwyzywał, ona by cię wyrzuciła i doskonały powód do zrobienia z siebie ofiary przed przyjaciółkami, prawda?

Gość noemiss
agatuś, czy ty dziecko chorujesz na wrodzoną nienawiść do innych kobiet ?! Mam wrażenie, że dosłownie tak właśnie wyglądasz jak z siebie kpisz - agnieszka chylińska z czasów O.N.A. Wszędzie cię od rana pełno na kafe, pewnie biedaczko nie masz z kim i gdzie wyjśc i wyżywasz się na ninuńce czy jakoś tak. Michałku, uderz do agatusi - no, ale ona z elegencją niewiele ma wspólnego. Więc się chyba rozczarujesz :P

jasne ze to proste, nie trzeba nic tlumaczyc, poprostu musi trafic swoj na swoja i po klopocie haha:0problemy z glowy, zeby to tylko bylo takie proste, przyklad naszego Michala chociazby:) chochliczku ,dla sportu to ja ja bym pare razy w leb palnal, niektore podobno tego potrzebuja zeby dobrze funkcjonowac, w mysl zasady wstrzasnac przed uzyciem...

No widzisz Mariusz ja to widze wlasnie podobnie, dlatego zalozylem ten topic. Bo niby wszystko w porzadku. I chyba romantykiem tez troche jestem a tu totalna klapa... Niby czesto slysze, ze tacy spokojni, wrazliwi faceci to rzadkosc i faktycznie sa pozadani. A jednak tak nie jest, fakty mowia same za siebie. Ja siedze sam i jakos nie widze aby sie to mialo zmienic..

agatus, ona nie ma przyjaciolek, a po takim excesie to byloby pozamiatane, to ona rozdaje karty, ja unizonym sluga jestem....

Tak, dzisiaj faktycznie od rana na kafe...Znaczy od dwunastej :D Ale już tłumaczyłam, że mam wolne :D Poza tym jakbym cierpiała na to, czego mi życzysz, zbeształabym Chochliczka czy vic :D Ja tylko nie lubię pewnego typu, ale o tym już mówiłam i do czego mam prawo :D, powtarzać się nie będę, bo zaraz znowu burza wyniknie z powodu czyjegoś rozdrażnienia :D A z Michałem się nie zwiążę, gdyż nie cierpię na samotność :D Wręćz przeciwnie :D Chociaż mogłoby być ciekawie, nie powiem :P :D

Gość która_któremu
"Niby czesto slysze, ze tacy spokojni, wrazliwi faceci to rzadkosc i faktycznie sa pozadani. A jednak tak nie jest, fakty mowia same za siebie" - to jest prawda Michał. Tylko ktoś jeszcze zapomniał dodac, że ci facecie muszą być przystojni !

Ha! Unizonym sługa jesteś! I wszystko w temacie :D Postaw parę raze \"na swoim\", pokaż, że tez potrafisz walnąć pięścią w stół, a to, że tego nie robisz, znaczy że ją szanujesz. I wszystko :)

Michal,prawda jest taka ze wiekszosc kobiet szuka takich facetow z ktorymi sie nie bedzie nudzic i beda dla nich takimi macho, a potem jak przychodzi proza zycia i taki macho nie nadaje sie do zycia nagle sie okazuje , ze pelno jest skrzywdzonych rozwodek ktore szukaja teraz spokojnych facetow tzw\"do zycia\" a nie \"rewolwerowcow\", nie myslales o rozwodce?moze taka szybciej doceni twoje wartosci?

agatus, moja pani to jest przypadek klinicznej niepewnosci i niezdecydowania, ja generalnie radze sobie z kobietami ale przy niej wymiekam, wpadlem na to juz dawno, ale walenie piescia nie pomaga bo jestem \"za twardy\" i \"mna nikt nie bedzie rzadzil\" a jak bede grzeczny, to ona tego nie docenia, bo wtedy jestem\"cieplymi kluchami\", genarelnie podneisc rece i dac sie rozstrzelac:)

która_któremu - no tak, idealow szukacie... Mariusz ja to widze, ze masz to wszystko niezle przemyslane. Jakbys mi to z ust wyjmowal. Okazuje sie, ze taki, z ktorym sie nie bedzie nudzic.. to dobry na chwile... Rozwodka? I jeszcze z dzieckiem pewnie? Chron Boze od takich!

to ze po rozwodzie i z dzieckiem,choc niekoniecznie to nie musi znaczyc , ze od razu gorsza!to nadal moze byc wartosciowy czlowiek...nie dziwie ci sie ze nie chcesz o takim pomysle slyszec...sam jakis czas temu tak myslalem...a wiesz dlaczego zmienilem zdanie?bo z kazdym rokiem wolnych atrakcyjnych panien bedzie coraz mniej, a duzo mlodszej nie wezmiesz sobie bo to nie sprawdza sie, wiec pole wyboru bedziesz mial jeszcze bardziej zawezone.Posluchaj slow starszego doswiadczonego kolegi i rozerrzyj sie wokol siebie, moze jest ktos taki kto ci sie spodoba a na kogo uwagi nie zwrociles?Za kilka lat mozesz tylko i wylacznie wsrod kobiet po przejsciach wybierac...

A zauwazylem, ze wybor juz jakby ograniczony. Hihi, niech zaluja te, ktore zle wybraly;) Hihi. Jakos sie musze sam dowartosciowac, kiedy nikt nie chce.

Gość Ktoś z tego forum ma dość
agatuś chyba qrwa masz ciote dzewczynko, spadaj z tego forum jak ci nie pasi! Ile można być miłym.Przestań ubliżać intelogentnym ludziom,MAM CIE DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a gdziez sa nasze kolezanki, dyskusja je wyczerpala, a moze jednak zajely sie walka na gole klaty?haha...

Gość która_któremu
Michał, no przecież sam powiedziałeś, że każdy ma swój ideał. Ty na przykład z kucharką się nie widzisz ... Strasznie dużo tu uogólnień, na tym forum. Prawda jest taka, że każdy szuka osoby (czy to facet czy kobieta), która jest inteligentna i atrakcyjna. A, że atrakcyjność to sprawa czasami dyskusyjna, cóż ... Mariusz34 - kolejny pan uogólniacz - zauważ, że te 'wspaniałe ciepłe kluchy' to przeważnie faceci z jakimś defektem (jakkolwiek to słowo się kojarzy). A gadanie, że kobiety szukają macho ?! Hmmm, dziwne te twoje przemyślenia. Kobiety szukają przede wszystkim FACETA. Słusznego wzrosyu, wyglądu i rozumu

A 170cm mnie dyskwalifikuje? No tak... kazdy ma swoj ideal. Chcialbym kiedys spotkac...

cóz widzę są tu jakoweś podejrzenia ze niby jakies walki na gole klaty.. i to beze mnie???????aaa nieładnie... ja też chcę!!!!!!! Panowie Panowie.. kobietki poszły zmienic virtual a rzeczywistośc, a Wy że zaraz dyskusja je zmęczyła :P

michal.. w jakim kisielu??? no nie przesadzajmy, to żenujące.. i krepuje ruchy, prawdziwe kobiety walczą bez skrępowania ruchów.. wiesz ta noga w szpilce,to nie od parady jest ;-)

michal.. wiesz kumpel mi kiedys powiedzial że apropo wzrostu - w łóżku i tak nie ma to znaczenia ;-)

Hihi. Mi wzrost nie przeszkadza. A jest mi zdecydowanie wygodniej z takim niz jakbym mial 2 metry;) A to taka walka ma byc? No to jak noga w szpilce zamiast kisielu to jeszcze bardziej chce popatrzec;) PS. Kolega ma zdrowe podejscie;)

oj michal michal Ty perwers jestes, mowisz ze romanyk a tu nagle z kisielem wyskakujesz? chcesz nam moze jeszcze cosik powiedziec? hm? :->

kolezanki drogie gdzie jestescie? maltretowalyscie go dniami a ja tu na chwile i juz wyciągam zniego nagą prawdę..a ten mi siętłumaczy ze on tylko tak żartuje ;)

a tak już serio wyobrażasz sobie prawdziwą walkę w szpilkach?? jak trzeba to trzeba, rozumiem, ale jak można się przygotowac, to wiesz lepsze obwie sportowe, i dopasowany top(coby biust ruchów nie krepowal) i wygodne spodnie.. ale oczywiscie męska fantazja to tylko o kisielu mysli, ech... ;P