Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal80

dziewczyny...

Polecane posty

do jutra, zawsze jakies jest, ja tez ide na ...M jak milosc, bo tam zawsze Michal milosc jakas jest haha:) Pozdrawiam.

witam, piekny mamy dzionek,przynajmniej u mnie taki jest,sloneczny choc w okolicy zera i przez to zimny, ale bedzie lepeij ,oby nie padalo... a gdziez bywalcy sie podziali?

hmm besid niski, cos mi swita,troche daleko ode mnie:) Karkonosze tez sa piekne, i chatynki-schroniska na szczytach gor tez sa:) tyle ,ze ja i tak w domu siedze...a moze pojechac sobie na wycieczke jedniodniowa w gory?

czesc Michal! no masz ladnie bo pogode dostajesz taka jaka ja ci podesle, wszak wiatry z zachodu od Legnicy pogode ci najczesciej niosa:) chochliczku, sa jeszcze kalosze i parasolki, a poza tym po co wogole z lozka wychodzic?nie lepiej wykorzystac sytuacje haha:)? no chyba ze nadarza sie okazja stoczenia walki na gole klaty w...blocie :)

Cholera... w Fakcie za złotówkę kiedyś napisali, że nie będzie wiosny, to nie ma! Wyprowadzam się do jakiegoś ciepłego kraju. Mogę kogoś ze sobą zabrać :D Jacyś chętni? :D

czesc agatus, Fakt to niemiecka gazet,a jej nie wolno wierzyc, wiosna moja droga jest , choc spozniona ale jest, wiem cos o tym bo tak jakby rolnikiem jestem i korzystam z tej wiosny sadzac wczesne ziemniaczki zeby takie miszczuchy jak ty mialy co jesc:) a moze ty nie jestes homo sapiens tylko niedzwiedzica jaskiniowa i dopiero ze snu zimowego sie przebudzilas?:)

No stary, to teraz jestem Twoja :D Mam słabość do rolników :D Ale tylko takich a\'la Jędruś :D Często chodzisz na solarkę? :D :D :D (to tak z sympatii :D) Zazdroszczę Ci. Sama bym zamieszkała na wsi z internetem :D u jakiegoś rrrrolnika (jak to brzmi grrr). Przez najblizsze 20 lat mi to nie grozi :D Chyba, że na emeryturze :D Chociaż średnia wieku w moim zawodzie jest najkrótsza :D Poza tym zawsze może mnie załatwić za garażami jakaś tipsiara :D

chochliczek, rodzinna plec piekna taka brzydka?:) agatus Jedrek swoj chlop, dla was z miasta moze i smieszny i niekompetentny, nas czasem tez smieszy ale z naszego punktu widzenia to on wcale taki glupi nie jest i najwazniejsze ze walczy \"o nasze\":) rolnik ci sie marzy haha no no z internetem jeszcze taki nowoczesny zeby sloma z butow nie wystawala haha a co to grrr mialo znaczyc? a na solarke nie chodze mam taka cere ze troche slonca i od kwietnia do listopada jestem mocno opalony chochliczek przywolaj kolezanke do porzadku bo nuini nie ma i agatus znowu sie tipsow czepia haha a tak przy okazji to w jakim zawodze pracujesz agatus?

hej dziewczyny, wam sie te kozaczki nie podobaja? bylem na tej stronie, niektore te na ladnych nozkach byly calkiem calkiem.... tragiczne sa te futrzane albo cale biale z paskami z boku jak sportowe adidasy tragedia... opowiem wam anegdote... kiedys pracowalem w sklepie obuwniczym CCC, przyszla raz laska z firmowego sklepu adidasa z naprzeciwka kupic kozaczki, strzelilem do niej text \"a co firmowych kozaczkow adidasa nie macie?\" dziewczyna w smiech, tak jej sie to spodobalo i kolezankom ze przez kilka lat jak juz tam nie pracowalem to mnie pamietaly! najlepsze w tym jest to ze faktycznie kilka lat minelo i sa biale kozaczki z nawet 3 paskami jak sportowe adidasy! Mariusz kreatorem mody , powinni mi bulic za prawa autorskie!

Jak mam korzystac jak siedze od rana do wieczora w pracy;) A do Polski chyba niepredko wroce...

witam niunie i ksiezniczke Michal nie korzysta bo mu nikt rad nie udziela wymyslcie cos dziewczyny ja musze do misata z urzedowa sprawa potem zajrze do was

Grrr - oczywiście, że odgłosy godowe hahahaha :D Mariusz... mogę Cię zabrać ze sobą.... rudy rolnik spod Wrocławia na Rapa Nui :D Tam też będziesz mógł co nieco pouprawiać :D Chochliczku, ja tę stronę z białymi to już obczaiłam :D Bosssska :D Zawód wykonywany: dziennikarz. Bycie zołzą tylko mi pomaga hahaha :D A o Jedrku to ja chętnie z Tobą porozmawiam Mariuszu :D Że niby jak on po Waszej stronie stoi? W czym Wam pomaga? A co to w ogóle za podział my i wy? To propaganda PRLowska jeszcze! Zwykły populista z niego i tyle :) . Chociaż nie powiem, że Kaczki lepsze... Niuniaa, a Ty co myslisz o polskiej scenie politycznej? (żeby nie było, że ignoruję ;))

agatuś w sumie to ja się polityką nie interesuje bo to co się teraz dzieje w naszym kraju przebija wszystko.

Gość buehehehehehe.....
Niunia i księżniczka przebijają nawet naszą scenę polityczną :D Agatuś 🌻 Chochliczek 🌻

Hehe, Chochliczek, dobre :D Tak sobie pomyslałam... jak niektórzy mają zamiar tu znaleźć kogoś ciekawego, to może porozmawiamy o zainteresowaniach :) To może zacznimy od niuni. Już wiemy, że polityka jej nie interesuje... To może socjologia? Niunia, czym się interesujesz? Napisałaś w swoim topiku, że studiujesz ekonomię. Jak rozumiem nie obce Ci są tajniki giełdy. To może powiesz mi gdzie znajdę statut spółki giełdowej? Z góry dziękuję! :)

agatuś nie interesuję się tym bagnem i już nie rozumiem po co ta ironia \"tak myślałam\"

agatuś to że studiuje ekonomie nie znaczy, że wszystko wiem na ten temat zwłaszcza że jestem na drugim roku dopiero Ale mogę powiedzieć czym się interesuje- bardzo kocham delfiny i moim marzeniem jest pracować w delfinarium ale niestety w pobliżu nie ma. Lubie czytać dobre książki, lubie sport, kiedyś marzyłam o projektowaniu wnętrz zdawałam nawet na architekturę ale się udało, może bym spróbowała teraz ale od kilku lat już nie maluję i wyszłam z wprawy